1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Turgut Yorga'dan Cevap
Turgut Yorgadan Cevap

Turgut Yorga'dan Cevap

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kars Milletvekili aday adaylığını açıklayan Turgut Yorga hakkındaki iddialara cevap verdi.

A+A-

Kendisinin “çantacı aday” olmadığını ifade eden Turgut Yorga ; “ çantacı yakıştırmasını kesinlikle kabul etmiyorum. Ben yüreği Kars sevdası ile dolu, memleketime hizmet aşkıyla yanıp kavrulan bir insanım. Kars’ın bütün sorun ve sıkıntılarının da farkındayım. Ben milletvekilliğine değil, Kars’a hizmete adayım” dedi.

 

Ülke genelinde önemli hizmetlerde bulunduğunun altını çizen Yorga ; “bürokratlık tecrübelerimi Kars ve Karslı için kullanıp, tecrübeyi hizmete dönüştürme çabasındayım. Kars son derce önemli bir şehirdir. Ne yazık ki bugün de hak ettiği yerde değildir. Benim tek isteğim Kars’ın hak ettiği konuma gelmesidir. Bu nedenden dolayı da Kars’a hizmete talibim. Ankara’da yaşamak, Kars’a hizmet edememe anlamına gelmez. Bilakis meclis de Ankara’dadır ve bürokrasiyi, siyaseti, Ankara’yı iyi bilen bir insanın Kars’a daha çok faydası olur. Ankara’yı hiç bilmeyen birinin mecliste vekil olması ; meclisi, Ankara’yı, yolu yordamı öğrenmesi Kars için zaman kaybıdır” diye konuştu.

 

Kars’taki bütün aday adaylarına da başarılar dileyen Yorga, bizim davamız hizmet davasıdır. Allah’ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisi’ni Kars’ta birinci parti yapıp, Kars’ı hak ettiği konuma taşıyacağız, dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.