1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP Kars Merkez İlçe Başkanından Önemli Açıklama : "Ayrımcılığa, kutuplaşmaya, gerilime geçit yok"
CHP Kars Merkez İlçe Başkanından Önemli Açıklama : "Ayrımcılığa, kutuplaşmaya, gerilime geçit yok"

CHP Kars Merkez İlçe Başkanından Önemli Açıklama : "Ayrımcılığa, kutuplaşmaya, gerilime geçit yok"

Cumhuriyet Halk Partisi Kars Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kanbay :  Ayrımcılığa, kutuplaşmaya, gerilime geçit yok!

A+A-

CHP Kars Merkez İlçe yönetimi, ilçe Başkanı Yusuf Kanbay başkanlığında toplanarak önemli kararlar aldı .

Kanbay: “ Cumhuriyet Halk Partisi, her  türlü ayrımcılığın , kutuplaştırma ve gerilimin karşısındadır. Önümüzdeki seçimlerde iktidara gelecek olan partimiz,  toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, onlarla yürüyen ve her türlü ayrımcılığa karşı politik anlayışı ile yürüyüşüne devam etmektedir.” dedi.

CHP’nin iktidar yürüyüşü içinde olduğunu söyleyen Merkez İlçe Başkanı  Yusuf Kanbay, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

20 yıldır iktidarda bulunan AKP’nin uyguladığı politikalar sonucunda ne yazık ki ülkemiz siyasi, ekonomik ve toplumsal bir kriz içindedir.

Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemizin gençlerinin, yoksulluk içindeki çocuklarının, işsizlerinin, memurlarının, emeklilerinin, işçilerinin, çiftçilerinin, esnafının sorunlarına çözüm içeren politikalar üreterek bu düzeni değiştirmek için mücadele etmektedir.

İktidarın, kutuplaştırma ve gerginlik yaratmak için başvurduğu tüm yöntemlere rağmen partimizin bu krizlerden çıkış için yol haritası bellidir.  Ülkemize adaleti, eşitliği ve barışı getirmek için mücadele eden partimiz iktidara yürürken Kars Merkez ilçe başkanlığı olarak  üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için önemli kararlar aldığımızı tüm vatandaşlarımızın bilmesini isteriz.

İktidar yolculuğunun başladığı bu süreçte örgütsel disiplini de sağlayacaklarını   belirten Yusuf Kanbay alınan kararları şöyle açıkladı :

Parti tüzüğümüzün 68. maddesi uyarınca ;

1- Parti üye yazımı ve temsil ile ilgili kuralları çiğneyen,

2- Parti içinde ve toplumda her türlü ayrımcılık yapan ve bu doğrultuda açıklamalarda bulunan,

3-  Partili üyeler ve yöneticiler ile parti adayları hakkında bilerek ve isteyerek söylentiler çıkaran ve  bunları yayan ,

4- Partililer hakkında sosyal medyada ve yazılı görsel basında olumsuz propaganda yapan  üyeler hakkında sıfatı ve görevi ne olursa olsun derhal gereğinin yapılması ve parti üyeliğinden çıkarılması talebi ile disiplin sürecini başlatacağız .

Partimizin ve şehrimizin birlik bütünlüğünü sonuna kadar koruyacağız.” 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.