1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Sabri Güner Ak Parti'ye Destek İçin Kars'ta
Sabri Güner Ak Parti'ye Destek İçin Kars'ta

Sabri Güner Ak Parti'ye Destek İçin Kars'ta

Kars siyasi tarihinin önemli milletvekillerinden Sabri Güner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye destek için Kars’a geldi.

A+A-

Kars’ın önemli kanaat önderlerinden, Kars eski Milletvekili Sabri Güner, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a destek için Kars’a geldi.

Gerek bürokratlığı ve gerekse milletvekilliği döneminde Kars’a büyük hizmetler yaparak, Karslıların gönlünde taht kuran, Kars halkı tarafından sevilen ve sayılan Sabri Güner, 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz açısında oldukça önemli olduğunu, her bir yurttaşın milli birlik ve beraberlikten yana tavır koyması gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekili seçiminde ise Ak Parti’ye oy isteyen Sabri Güner, bu durum için binlerce haklı sebep gösterebileceğini ifade etti.

Kars merkez ve ilçe seçim bürolarını da ziyaret eden Sabri Güner, coşkuyla karşılandı. Seçim bürolarında da halka hitap eden Güner, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a Karslıların sahip çıkması gerektiğini ifade ederek, görüyorum ki Kars Bakanını bağrına basmış, sandıkta da inşallah bağrına basarak, Kars’tan Yunus Kılıç ve Fettah Çetinkaya ile birlikte 3-0 yapacaktır, diye konuştu.

Sabri Güner sözlerine şöyle devam etti : “Milletlerin hayatında tarihe devirler açan maşeri uyanışlar vardır. Batılılar buna Rönesans derler. Türkçedeki karşılığı “yeniden diriliş”tir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu milletin hayatında tarihe devir açan bir büyük maşeri uyanışın liderliğini yapmış ve yapmaya devam etmektedir. Ayrıca İslam coğrafyasındaki mazlum milletlerin umudu ve hamisi olmaya devam etmektedir. İşte bu sebeplerle O’na omuz vermeye geldim. O’nun ekibinde yer alan bu toprakların bağrından çıkmış, gerek siyasette, gerekse bürokraside ; bulunduğu her makamın hakkını vermiş bakanımız Ahmet Arslan Karsımızın umududur. O’nu buradan mahcup göndermek Karslıya yakışmaz. İşte bunun için O’nun elini tutmaya, destek olmaya geldim. Karslı hemşehrilerimden istek ve beklentim 24 Haziran’da Ülkemizde güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir Ak Parti’den yana tavır almaları, milli birlik ve beraberlikten yana olmalarıdır.”

0-015.jpg1-123.jpg2-115.jpg3-094.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.