1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Manisa'dan Kars'a yardım
Manisadan Karsa yardım

Manisa'dan Kars'a yardım

AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan Kardeş İller Projesi'nde Kars ve Manisa kardeş iller seçildi.

A+A-

Kurulan kardeşliğin ardından AK Parti Manisa İl Kadın Kolları AR-GE Başkanlığı'nca Kars'ta bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ögrencileri için bir yardım kampanyası düzenlendi.

 

Kampanyada toplanan önlük, okul forması, kırtasiye, kitap ve giysiler, Halkla İlişkiler Başkanlığı'nın da destegi ile Kars'a gönderildi.

 

AR-GE Başkanı Leyla Oktay yaptığı açıklamada, başta Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu olmak üzere bütün Kadın Koları, yürütme ve yönetim kurulu üyelerine ayrıca kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti. Oktay, "Çok uzakta da olsa, gitmesek te görmesek te o köyler bizim köylerimiz; o insanlar bizim kardeşlerimiz. Yüce Allah'ın insan ogluna bahşettigi en güzel duyguların başında kardeşlik duygusu gelir. Çünkü kardeşlik bakidir, arkadaşlıktan da dosluktan da ileridir. Nerde nasıl kim olduğu önemli degildir. Kardeş herzaman kardeşdir. Yeter ki bu bilinç içinde hareket edelim. Bu samimiyetimizi kardeşlerimize yansıtabilelim." dedi.

 

Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu da şunlara söyledi: "Bu kadar güzel bir projeye katkı sunubilmek bize onur verir. Bu yardım çalışmamaız, bu proje için hazırladığımız etkinliklerin sadece ilk adımı. Bunun daha devamı gelecek. Daha farklı etkinliklerle programlı bir şekilde projemize devam ettirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.