1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kılıçdaroğlu'na Kars’tan destek
Kılıçdaroğluna Kars’tan destek

Kılıçdaroğlu'na Kars’tan destek

CHP Kars İl Teşkilatı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğu ve yeni yönetime destek açıklaması yaptı.

A+A-

Yönetim adına görüşlerini dile getiren, Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl Başkanı Av. Çetin Bilgir, “Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki gelişmeler Türkiye kamuoyunun ve Kars halkının gözlemlediği üzere son olarak netleşmiş bulunmaktadır.” dedi.

 

Bilgir, “Kars İl yönetimi, İlçe başkan ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, disiplin kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile partililerimiz aralarında ve Kars halkı ile yaptıkları değerlendirmeler sonunda; Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkanlığı’ndaki yeni genel merkez yönetimini destekleme kararı almış bulunmaktadırlar.” diye konuştu.

 

Bilgir daha sonra şunları söyledi: “Kars İl ve İlçe örgütleri, yeni yönetimin Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağına ve sosyal demokrat düşünceleri toplum yararına uygulamaya koyacağına inanmaktadırlar. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki yeni yönetimin ve bundan ivme kazanacak olan diğer parti organ ve örgütlerinin ve hatta üyelerinin; yeni bir heyecanla, Cumhuriyet Halk Partisi ilkelerinin, Altı Okun, hayata geçirilmesinde ve yoksulluk ve yolsuzluğa karşı mücadelede, azimlerinin bilenerek artacağından eminiz. Yeni yönetimde son 30 yıldan sonra ilk defa bir Genel Başkan Yardımcısı’nın Kars-Ardahan kökenli Sayın Gürsel Tekin’in olması mutluluk verici ayrı bir nedendir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.