1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kars’tan 65 CHP’li İmamoğlu’na oy vermek için yola çıktı
Kars’tan 65 CHP’li İmamoğlu’na oy vermek için yola çıktı

Kars’tan 65 CHP’li İmamoğlu’na oy vermek için yola çıktı

Cumhuriyet Halk Partili 65 Karslı, Pazar günü gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı Adayı Ekrem İmamoğlu'na oy vermek için İstanbul yollarına düştü.

A+A-

CHP Kars Merkez İlçe Teşkilatı organizasyonunda başlatılan kampanya kapsamında İmamoğlu’na destek vermek isteyen 65 partili, il başkanlığı binasında bir araya geldi. Daha sonra bir parti binası önünde basın açıklamasında bulunan CHP’liler, Pazar günü yapılacak olan İstanbul Belediye Başkanlığı seçiminden sonra Ülkede her şeyin çok daha güzel olacağını söylediler.

Burada Gazetecilere açıklamada bulunan CHP Kars Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kanbay, CHP Kars Merkez İlçe Teşkilatının Millet İttifakı Adayı İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek kampanyası başlattığını söyledi.

İstanbul seçmeni olup da hali hazırda Kars’ta olan veya Kars’a tatile gelen fakat seçimin yapılacağı Pazar günü İstanbul’a dönemeyecek olan hemşerilerinin oy kullanmasını sağlamak için ulaşım desteği verdiklerini de belirten Kanbay, Pazar gününden sonra her şeyin çok daha güzel olacağına vurgu yaptı.

Basın açıklamasından sonra CHP Kars Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kanbay ile Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Vargül, iki otobüs dolusu Karslıları İstanbul’a yolcu etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.