1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İYİ Parti Kars İl Başkanlığı'ndan Açıklama
İYİ Parti Kars İl Başkanlığı'ndan Açıklama

İYİ Parti Kars İl Başkanlığı'ndan Açıklama

İYİ PARTİ KARS İL BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI

A+A-

İYİ Parti genel Merkezi tarafından il başkanlığımıza gönderilen genelge gereğince;

31 Aralık 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde partimizden Belediye başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği ve İl genel Meclis üyeliğine aday adayı olarak başvurular;

1 ARALIK 2018-15 ARALIK 2018 tarihleri arasında kabul edilecektir.

Bu nedenle Partimizin kurucu il başkanı Sayın Settar KAYA dâhil bugüne kadar herhangi bir başvuru alınmamıştır. İl ve İlçelerimizden çok sayıda vatandaşımız yerel yönetim organlarında yer almak için sürecin başlamasını beklemektedirler.

Dolayısıyla, Partimiz üyesi Sayın Sinan Erdağı’nın bugün istifa duyurusunda yer alan Sayın Settar Kaya’yı kastederek “Gün itibariyle de en azından parti içinde kendisine rakip olacak herhangi bir aday adayı olmadan bu sürece girilmiştir.“açıklaması gerçeği yansıtmamaktadır.

Yukarıda belirtilen tarihlerde partimizden aday adayı olmak üzere Sayın Sinan Erdağı dahil, bütün vatandaşlarımız başvuruda bulunabilirler.

Sayın Settar KAYA’nın daha önce siyasi girişimlerde bulunması, bugünde partimizden siyaset yapmak istemesini, aynı şekilde Sayın Sinan Erdağı’nın partimiz üyeliğinden istifasını saygıyla karşılıyoruz.

YÜKSEL AKBABA

İYİ PARTİ KARS İL BAŞKANI

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.