1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta çeşitli suçlardan aranan 42 şahıs yakalandı, 22 şahıs tutuklandı
Kars’ta çeşitli suçlardan aranan 42 şahıs yakalandı, 22 şahıs tutuklandı

Kars’ta çeşitli suçlardan aranan 42 şahıs yakalandı, 22 şahıs tutuklandı

​​​​​​​Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin son bir ayda yaptığı çalışmalarda 42 şahıs yakalandı, 22 şahıs tutuklandı, 20 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

A+A-

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında, Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından  1 Kasım ve 30 Kasım tarihleri arasında çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde toplam 42 şahıs yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen bu şahıslardan 22 şahıs mahkemece tutuklandı, 20 şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Kamu düzeninin sağlanması, vatandaşımızın huzur, güvenini sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve tavizsiz devam edecektir” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.