1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İl Danışma Meclisi Toplandı
İl Danışma Meclisi Toplandı

İl Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Kars İl Başkanlığı, Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nı Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda yaptı.

A+A-

12 Eylül’de yapılacak olan Referandumun ele alındığı toplantıya, AKP Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven, İl Koordinatörü ve Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, İl Genel Meclis Başkan Yardımcısı Harun Karslı, Seçim İşleri Başkanı Özgür Turhan ve partililer katıldı.

 

Toplantıda bir konuşma yapan Kars Milletvekili Mahmut Esat Güven,“Türkiye’de 12 Eylül 2010 günü Anayasal değişikliklerle ilgili olarak Referandum oylaması gerçekleştirilecektir. Türkiye Demokrasisinin geçmişi ve geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. 12 Eylül 1980 askeri darbesiyle, gerekse Türkiye gerekse insanlık tarihi büyük bir insanlık ayıbıyla kirlenmiş oldu. Beklentimiz 12 Eylül 2010’da yapılacak Referandumda kazanılacak Demokratik zaferle birlikte bu insanlık ayıbı bir nebzede hafifletilmiş olsun.” dedi.

 

İl Koordinatörü ve Bayburt Milletvekili Fetani Battal ise konuşmasında, “Bu şanlı Millet, tarihi derinliklerinden bu tarafa yürürken sürekli tarih yazan ve bunu sürekli insanlığın hafızasına kazıyan bir millet olarak geldik diyerek, tarihten de örnekler sunarak düzenlenen toplantının Kars ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

                                                        

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.