1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. ‘Hayır’ Diyeceğiz...
‘Hayır’ Diyeceğiz...

‘Hayır’ Diyeceğiz...

Hak ve Eşitlik Partisi Karslıları ‘Hayır’ Demeye İkna Edecek...

A+A-

Hak ve Eşitlik Partisi Kars İl Başkanı Bora İzkubarlas, “12 Eylül dikta anayasasını değiştiri-yoruz”, “özgürlükleri genişleti-yoruz” diye televizyonlarda timsah göz yaşı dökenler ve bu yalanların arkasına sığınanlar ; 12 Eylül dikta anayasasının en dikta maddeleri olan “seçim barajı” ve “siyasi dokunulmazlıklara” dokunmamaları  ne kadar “özgürlük ve demokrasi” tutkunu olduklarını çok iyi göstermektedir, dedi.

 

Başkan İzkubarlas sözlerini şöyle sürdürdü :

 

 “Ülkemizde tüm bu olup bitenlere kayıtsız kalanlara diyo-ruz ki : Kayıtsızlık, olan bitene duyarsızlık en büyük düşmandır. Biz ; Atatürkçü, milliyetçi, halkçı  ve sosyal adaletçi Hak ve Eşitlik Partisi Kars İl Teşkilatı olarak AKP'nin sivil  dikta anayasasına hayır diyeceğiz.

 

Ülkede dirlik ve düzen bırakmayan, insanlarımızı fakirleştirirken kendisini, yedi sülalesini ve yandaşlarını zenginleştiren, ülke ; açlık, yoksulluk, sefalet içinde yüzerken kendileri dünyanın sayılı zenginleri arasına giren, dış ülkeler nezdinde ulusal onurumuzu beş paralık eden hükümetteki partinin kendi, çalıp kendi oynadığı ve referanduma  götürdüğü paketi ret ederek, 12 Eylül Referandumunda Karslıları "Hayır" demeye davet ediyoruz.

 

Kimse kimseye paketin nimetlerini anlatmaya kalkmasın. Bu referandum  iktidarın gücünün test edilmesinden başka bir şey değildir. Partimiz 01 Ağustos'tan itibaren referanduma "hayır" için meydanlarda olacaktır.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.