1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Doğalgaz Paniği
Doğalgaz Paniği

Doğalgaz Paniği

Faikbey'de doğalgaz sızıntısı paniğe neden oldu...

A+A-

Kars’ın en işlek caddesi olan Faikbey Caddesi üzerinde Kars Belediyesi tarafından yürütülen su ihale hattı yapım çalışmaları sırasında meydana gelen doğalgaz sızıntısı paniğe neden oldu. İşçilerin bile sağa-sola kaçıştığı sızıntı anında vatandaşların dikkatsizliği ve yeteri güvenlik alınmamış olması dikkat çekti.

 

Edinilen bilgilere göre öğleden sonra Faikbey Caddesi üzerinde Belediyenin devam eden su ihale hattı çalışması sırasında bilinmeyen bir nedenle doğalgaz sızıntısı başladı. Durumu fark eden işçiler sızıntının olduğu bölgeye gittiklerinde neye uğradıklarını şaşırdılar. İşçilerin, elleriyle burunlarını tutarak kaçması kameralara an be an yakalandı. Panikleyen işçiler bir yandan sızıntıyı gidermeye çalışırken diğer yandan da ilgili doğalgaz firmasına durumunu bildirdiler.

 

Bu sırada yeterince güvenlik önlemi alınmadığı görülürken bazı vatandaşların duyarsızca sızıntı bölgesini merakla izlemesi dikkat çekti.

 

Emniyet Müdürlüğü ekipleri alelacele bölgede önlem alarak vatandaşları uzaklaştırdılar. Güvenlik şeridinin de çekildiği bölgede sızıntıya yakın yerden çekim yapan kameramanlarda uzaklaştırıldı.

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, sızıntının nedeninin araştırıldığını, açıklamanın bu araştırma sonucunda yapılacağını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.