1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhur İttifakı Kars’ta Gençlerle Buluştu
Cumhur İttifakı Kars’ta Gençlerle Buluştu

Cumhur İttifakı Kars’ta Gençlerle Buluştu

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik gençlerle buluştu.

A+A-

Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen programda, 65. Dönem UDH Bakanı, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Tarım, Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı, AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr.Yunus Kılıç, MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel ve AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın katılarak birer konuşma yaptılar.
Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, Cumhur İttifakı olarak gençlerle buluştuklarını belirterek, “Hayallerinizi, umutlarınızı ve heyecanınızı diri tutun. Gençlerimizin Geleceği için çok geç olmadan bu toprakların tüm değerleriyle Şehrimize sahip çıkıyoruz. 65. Dönem UDH Bakanımız, Milletvekilimiz sayın Ahmet Arslan, Tarım, Orman Komisyon Başkanımız, Milletvekilimiz Prof. Dr. sayın Yunus Kılıç, İl Başkanlarımız sayın Adem Çalkın, sayın Tolga Adıgüzel, Merkez İlçe Başkanlarımız, Kadın Kolları Başkanlarımız, Gençlik Kolları Başkanı, Ülkü Ocakları İl Başkanımız ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte Gençlerimizle Buluştuk” diye konuştu.
Bu şehrin tüm çocuklarının ve gençlerinin eşit ve iyi olanaklara sahip olmasını istediğini belirten Nazik, “Kars’ın geleceği gençler, gençlerin geleceği Cumhur İttifakıdır. Gençlerimizin kaliteli eğitim alması için eğitim kurumlarımıza yardımcı olacağız. Gençlerin sağlıklı ve güvenli ortamlarda barınması için imkanlar oluşturacağız. Genç girişimcilere rehberlik yapacağız. Gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak için seferber olacağız. Gençlerin sanatsal faaliyetlerde bulunmaları, beceri ve yeteneklerini geliştirmeleri için ortamlar oluşturacağız. Amatör ruhla ve profesyonel bir anlayışla spor yapmaları için güçlü destek vereceğiz” dedi.
İstihdam dostu ve yenilikçi sektörlerle gençleri buluşturacaklarını ifade eden Nazik, üniversitede okuyan öğrencilerin hayatlarını kolaylaştırarak kendilerini geliştirebilecekleri projeleri hayata geçireceklerini söyledi.
Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı sahneye çıkarak el ele fotoğraf çektirdiler.

Haberin videosunu izlemek için tıklayın ;

https://www.youtube.com/watch?v=H4jLATqJux0&feature=youtu.be

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.