1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'tan gazetekars.com'a Ziyaret
Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'tan gazetekars.com'a Ziyaret

Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'tan gazetekars.com'a Ziyaret

65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, beraberindeki heyetle birlikte gazetekars.com’u ziyaret etti.

A+A-

gazetekars.com Yazı İşleri Müdürü A.Erbil Hüryurt ile Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım tarafından karşılanan heyet, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Cumhur İttifakı’nın önemine değinerek, Kars merkezde ittifakın kazanması gerektiğini vurguladı.

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı, Ak Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ise ; Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Kars Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı’na, İl Genel Meclisi seçiminde de AK Parti’ye oy verilmesi gerekiyor. Biliyorsunuz İl Genel Meclisi seçimine ayrı giriyoruz. Bu anlamda da İl Genel Meclisi seçimi için Ak Parti’ye hemşehrilerimizden büyük destek bekliyoruz, dedi.

Ziyarete ; Kars İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, Ak Parti Kars İl Başkan Vekili Kadir Sarıdağ, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karadeniz, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrambey, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayları Nizamnettin Karabulutlu, Ünsal Karabulak, Nuri Ertaş ve Yusuf Tipioğlu katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.