1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP'li gençler sahaya indi
CHPli gençler sahaya indi

CHP'li gençler sahaya indi

CHP Gençlik Kolları MYK üyeleri Deniz Demir ile Taylan Devrim Ardahan ve Susuz'daydı.

A+A-

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Taylan Ercan Devrim ile MYK Üyesi Deniz Demir Doğu Anadolu Bölgesi'nde ''Hayır'' kampanyası yürütüyor.

 

CHP Gençlik Kolları Genel Merkez Yöneticisi Deniz Demir ile Taylan Ercan Devrim'in ilk durağı Kars'ın Susuz İlçesi oldu. Bülent Ecevit'e "Karaoğlan" adını veren 85 yaşındaki Şahzade Şahin'i ziyaret eden CHP'li gençler, ziyaret amaçlarını anlattı. Şahzade Şahin'den Ecevit'e Karaoğlan adının veriliş öyküsünü de dinleyen gençler daha sonra Ardahan'a hareket etti.

 

CHP Ardahan İl Başkanlığı'nda basın toplantısı yapan Demir ve Ercan, kentin sorunlarına ilişkin bakış açılarını anlatı. CHP'li gençler, Ardahan7ın sorunlarının CHP iktidarı ile çözüleceğini söyledi.

 

Genel Başkan Yardımcısı Taylan Devrim Ercan yaptığı konuşmada, Ardahan'ın nüfusunun %75'inin tarım ve hayvancılıkla uğraştığını, ekonomisinin tarım ve hayvancılığa dayandığını söyledi. Ercan, "Ama buna rağmen ülkemizde en fazla göç Ardahan'da" dedi. CHP'li Ercan, Ercan sözlerini şu şekilde sürdürdü:

 

"2009 ÖSS'de ise en başarısız il Ardahan'dır. Ülkemiz dışarıya hayvan ihraç ederken AKP yönetimi dışardan hayvan ithal etmeye başlamıştır. Bu bir utanç tablosudur. 12 Eylül referandumu tarıma, yoksuluğa, işsizliğe, eğitime çözüm getirmeyecek. İşte biz bu nedenden dolayı 12 referandımuna HAYIR diyeceğiz."

 

CHP Gençlik Kolları MYK üyesi Deniz Demir ise yaptığı konuşmada şu tespitlerde bulundu: "Doğduğum doyduğum topraklarda siz hemşerilerimle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. 12 Eylül 1980 darbesinin öncesi ile sonrasını karşılaştırdığımızda önümüze şu tablo çıkıyor. Darbe öncesi sorgulayan, eleştiren ve aydınlık bir Türkiye yaratcaklarına inanan gençlik varken; darbe sonrası eleştirmeyen, sorgulamayan, neme lazımcılığı ön planda tutan bir gençlik dizayn edildi. Biz bu noktada CHP Gençlik Kolları olarak 12 eylülün bu kötü mahsülü olan örgütsüz gençlik yerine daha örgütlü ve biliçli bir gençlik oluşturmak için yollardayız."

 

Ardahana ilk kez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi geldiğini belirten Demir bu ziyaretlerin önümüzdeki süreçte devam edeceğini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.