1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bu yıl asfalt yok
Bu yıl asfalt yok

Bu yıl asfalt yok

Kars Belediyesi şehir merkezinde yapılması planlanan sıcak asfalt çalışmasının bu yıl yapılmayacağı duyurdu.

A+A-

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Cihangir Umurbek, “Asfaltlarda çökmeler yaşanmaması için Karayolları yol protokolünün gereği yaparak bekletmeye aldık. Çünkü en az sıcak asfaltın atılabilmesi için, yolun en az bir yıl beklemesi gerek” diye konuştu.

 

Atılacak sıcak asfaltın 20-22 santim arasında olması gerektiğini de vurgulayan Umurbek, “Sıcak asfalt çalışmamızı önümüzdeki yıl yapacağız. Şehrimizin muhtelif yerlerinde yol onarım çalışmalarımız sürüyor. Yol yama çalışmalarımız Subatan Mahallesi, Kaleiçi Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Alpaslan Mahallesi, Bahçelievler Mahallelerinde sürüyor” dedi.

 

Umurbek, ayrıca, “Yol onarım çalışmalarımıza da aralık devam edeceğiz. Kentimizin daha yaşanılır bir kent olması için, bütün personellerimizle birlikte büyük gayret sarf ediyoruz. Ayrıca, Küçük Kazım Bey Caddesi’nin yol taşları söktürerek tekrar yeniden yaptırmaya başladık. Yolun çökmemesi ve taşların daha sağlam olmasını sağlamak için de yol seviyesi yüksek tutulacak.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.