1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bekleviç'ten Cevap
Bekleviçten Cevap

Bekleviç'ten Cevap

Güçlü Türkiye Partisi Genel Başkanı Tuna Bekleviç, hakkındaki iddialara yanıt verdi, yayımlanan haberler ve açıklamaları hayret ve şaşkınlıkla okudum, Kars halkı adına üzüntü duydum, dedi.

A+A-

Türkiye-Ermenistan arasındaki kardeşliği düşmanlığa çevirme gayretinde olanların, bu düşmanlıktan ekonomik ve siyasi anlamda beslendiğini açıklayan Tuna Bekleviç, sağduyulu Kars halkı kendi istikbali ve çocuklarının geleceği için sınır kapısının açılmasını talep etmektedir. Sınırın her iki tarafının da  kapalı kalmasını isteyenler ; ya kaçakçılık işi ile meşgul olanlar ya da Kars'ın büründüğü bu ekonomik ve siyasi karanlıktan çıkarı olan bir azınlıktır, dedi.

 

Resimlerinin ve parti bayraklarının yakılacağı iddiası konusuna da değinen Bekleviç, bu garip eylem girişimi, Kars'ta azgın bir azınlığın, sessiz bir çoğunluğa hükmetme hareketidir. Bir partinin cılız uzantısının göz korkutma çabasıdır. Yüzüme bunu söyleme cesaretini gösteremeyenlerin, arkamdan bayrak yakma basitliği gösterenlerin acizliğidir, diye değerlendirdi.

 

MHP Kars İl Başkanı Oktay Aktaş’ın, hakkındaki açıklamasına da cevap veren Tuna Bekleviç şöyle konuştu : “MHP il başkanının bir taşra kabadayısı tarzı ile şahsıma yönelttiği hakaretleri hayretle okudum. Kendi kalibresinden büyük laflar eden parti yöneticisini açıkça uyarıyorum. Bu basit bir göz korkutma çabasıdır. Hodri meydan diyorum : İlgili azınlığın biraz cesareti varsa birlikte kuralım şehir meydanına demokrasi sandığını; görelim Kars halkı Ermenistan-Türkiye arasında kanayan bir yara olan sınır kapısının açılmasını mı talep ediyor mu, yoksa kapalı mı kalmasını istiyor. Benim arkamdan resim yakma cüretini gösterenler, sandıkta bu cesaretlerini gösterebilecek mi? ”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.