1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "TTNET Vitamin’li Çocuklar"
TTNET Vitamin’li Çocuklar

"TTNET Vitamin’li Çocuklar"

“TTNET Vitamin’li Çocuklar İstanbul’da” Projesi Karslı Öğrencileri Ağırladı...

A+A-

TTNET’in toplumsal gelişmeyi destekleme vizyonu çerçevesinde hayata geçirdiği “TTNET Vitamin’li Çocuklar İstanbul’da” projesi, ikinci etabında Karslı öğrencileri ağırladı...

 

Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla Doğu, Güneydoğu ve İç Anadolu Bölgeleri’ndeki öğrencileri başarıya ulaşmaları yolunda destekleyerek, onların gelişimlerine katkı sağlamayı hedefleyen “TTNET Vitamin’li Çocuklar İstanbul’da” projesi, ikinci dönem programıyla devam diyor.

 

7 – 10 Ekim tarihleri arasında Kars’tan gelen 20 öğrenci, 2010 yılı Avrupa Kültür Başkenti ünvanını taşıyan İstanbul’un tarihi ve kültürel mirası olan Topkapı Sarayı, Dolmabahçe Sarayı, Yerebatan Sarnıcı ve Ayasofya Müzesi’ni yakından tanıma fırsatı buldu. Karslı öğrenciler ayrıca Boğaziçi Üniversitesi, Kabataş Erkek Lisesi gibi önde gelen eğitim kurumlarını ziyaret ederek, kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla özel olarak hazırlanan eğitim seminerine katıldı. Son olarak Miniaturk, Oyuncak Müzesi gibi çağdaş müzeleri ziyaret eden ve 3D sinema izleme gibi aktivitelere katılan öğrenciler İstanbul’dan keyif dolu anılarla ayrıldı.

 

İkinci Etabıyla Devam Eden Proje, Toplam 180 Öğrenciye Yeni Ufuklar Açtı

 

Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri’nden 11; İç Anadolu Bölgesi’nden 2 ili kapsayan “TTNETVitamin’li Çocuklar İstanbul’da” Projesi’nin ilk etabı Mayıs – Haziran aylarında gerçekleştirildi.  İkinci etabı Eylül ayında başlayan proje kapsamında, bugüne kadar 9 ilden 180 çocuk üç gün boyunca İstanbul’da ağırlandı.

 

İstanbul’un tarihi ve kültürel mekanlarını gezen ve çeşitli aktivitelere katılan çocuklara ayrıca, TTNET Vitamin eğitimi de dahil olmak üzere toplam 18 saat eğitim verildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.