1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AKP'de Siyaset kızışıyor
AKPde Siyaset kızışıyor

AKP'de Siyaset kızışıyor

Ak Parti’de siyaset iyice kızışmaya başladı. Milletvekilliği için gizliden gizliye oldukça hızlı bir yarış başlarken, Kars’ın yolunu unutanlar da memleketlerini ve memleketlerinin insanlarını hatırlamaya başladılar.

A+A-

Uzun yıllardan beri telefonlarına ulaşılamayanlar, yaklaşan seçim öncesi eski numaralarını kullanıma açtılar. Rehberde kim var kim yok “kutlama mesajı” gönderenler, mesajla da kalmayıp, bayram kartı da göndermeye başladılar.

 

Karslı vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları bu tip siyasetçilere artık pirim vermeyeceğiz, derken, kimse Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti’nin birinci sıra milletvekilliği adaylığına güvenmesin, söz milletindir, ne olursa olsun sözü Karslı söyler, dediler.

 

Henüz çok erken olmasına rağmen gelecek dönem milletvekilliği için Kars’tan yine en güçlü isimin Zeki Karabayır olduğu bilinen bir gerçek olurken, Zeki Karabayır’a alternatif ise Devlet Liman Hava (DLH) Genel Müdürü Ahmet Arslan veya Karayolları eski Genel Müdürü Hicabi Ece görünüyor.

 

Ak Parti kurmayları, bu dönem de tabiri caizse “çoluk çocuğa” adaylık yok, diye yorum yaparken, sağda solda adayım, aday adayıyım diyenlerin hiç şansı olmadığını, tamamen genel başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri olduğunu söylediler.

 

Kariyer, mevki makam, ûhte ve siyasi hırs için aday olunmaması gerektiği de belirtildi.

 

AHMET ARSLAN KAĞIZMAN’DA

 

Devlet Liman Hava (DLH) Genel Müdürü Ahmet Arslan, son dönemlerde Kars’a eskisinden daha sık gidip gelmeye başladı. Her seçimde neredeyse Kars’ın kaderini belirleyen Kağızman’da büyük ilgi ve coşkuyla karşılanan ve vatandaşlarla bayramlaşan Arslan, Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy’u ziyaret etti.

 

Gürsoy’la yaptığı görüşmelerde Kağızman’da olan gelişmelerle ilgili bilgiler aldı.

 

Genel Müdür Arslan, “Kağızman’a fırsat buldukça geliyoruz. Memleketimizi elimizden geldiği kadar ihmal etmemeye çalışıyoruz. Bayram tatilini Kağızman’da geçiriyorum. Burada olmaktan çok mutluyum.” diye konuştu.

 

Ahmet Arslan, yakın zamanda rahmetli olan annesi için de mevlit okuttu.

 

ahmet-arslan.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.