1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Başkonsolos'tan Yardım
Başkonsolostan Yardım

Başkonsolos'tan Yardım

Başkonsolos Ayhan Süleymanov Bayramı Karslılarla Geçirdi, Hediyeler Dağıttı, Hayır Duası Aldı…

A+A-

Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu, her bayram olduğu gibi bu bayram da Karslıları unutmadı. İhtiyaç sahibi ailelere ramazan yardımı ve bayram hediyesi dağıtıldı.

 

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov, Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere özel olarak oldukça büyük paketler ve hediyeler hazırlattı.

 

Türkiye Azerbaycan dayanışmasının bir örneği de Kars'ta yaşandı. Göreve kısa süre önce başlamasına rağmen Karslının gönlünde taht kuran Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov, bayramda bir nebze de olsa ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeyi amaçladıklarını söyledi. Bu gibi hayır işlerinin reklama dönüşmesinden yana olmadığını da sözlerine ekleyen Başkonsolos Süleymanov, kendisini de bir Karslı olarak gördüğünü ve bütün Kars halkının bayramını can-ı gönülden kutladığını ifade etti.

 

Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu bahçesinde yapılan dağıtım ise belirli bir düzen ve disiplin içinde yapıldı. Alışılan izdiham görüntülerinin yerine sevgi ve saygı ön plana çıktı. Mahalle muhtarlarına teslim edilen paketler, isimleri önceden belirlenen ailelere ulaştırıldı.

 

Mahalle Muhtarları ; Kars’ta geçirdiği ilk Ramazan bayramında Karslıları yalnız bırakmayan Başkonsolos Ayhan Süleymanov’a teşekkür ederek, Azerbaycan ve Türkiye'nin bir birinden ayrılmaz bir bütün olduğunu ifade ettiler.

 

Şehit ve Gazi Aileleri Unutulmadı…

 

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov, yaklaşan Gaziler Haftası münasebeti ile ilimizdeki şehit ve gazi ailelerine de bayram hediyesi dağıttı. Kars Şehit ve Gaziler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Ağçay aracılığı ile dağıtılan hediyeler, gazi ve şehit ailelerinin yüzünü güldürdü.

 

Başkan Muhsin Ağçay, Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov'a teşekkür ederek, Başkonsolosumuz şehit ve gazi ailelerini de unutmayarak hediye dağıtıyor. Gazi ve şehit aileleri adına kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz, dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.