1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. En kötü bayram haberi
En kötü bayram haberi

En kötü bayram haberi

Kars’ta kaza: 4 ölü, 4 yaralı

A+A-

Kars’ta meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 4 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır, 4 kişi de yaralandı. Araç içerisinde sıkışan bir ise bir saatten fazla kurtarılmayı bekledi.

 

Kaza dün akşam Erzurum-Kars karayolu üzerinde bulunan Azat Köyü civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinden Kars’a gelmekte olan 36 EU 675 plakalı araç ile hiçbir ışık ve uyarı levhası bulunmayan 36 SA 709 plakalı kamyonetle çarpıştı.

 

Kaza yerine gelen polisler, jandarmaya da haber vererek yolu çift taraflı olarak trafiğe kapattılar. Kazada Murat Kılıçer (28) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan İpek Şahan (53) ile oğlu Yusuf Şahan (8) ve Muhammet Ali Er, oradan geçen vatandaşlar tarafından Kars Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen İpek Şahan ve oğlu Yusuf Şahan ve Muhammet Ali Er kurtarılmayarak hayatlarını kaybetti. Öte yandan araç içerisinde sıkışan İpek Şahan’ın eşi ve Yusuf Şahan’ın babası Yunus Şahan (53) dakikalarca çıkıştığı araç içerisinde kurtarılmak için itfaiye aracının gelmesini bekledi.

 

Aradan yarım saat geçmesinin ardından kaza yerine gelen itfaiye aracının ise teknik olarak donanımsız olması nedeni ile yaralı şahıs tüm uğraşılara rağmen sıkıştığı araç içerisinden bir türlü çıkartılamadı.

 

Uzun süren çabaların ardından yaklaşık 1 saat sonra polislerin ve vatandaşların yardımı ile sıkıştığı araçtan çıkartılan yaralı şahıs ambulansla Kars Devlet Hastanesine kaldırılarak hayata döndürülmeye çalışıldı.

 

Burada yapılan müdahalelerde yetersiz kalınınca Şahan, Ambulansla Erzurum’a gönderilirken yolda hayatını kaybetti.

 

Kazada ağır yaralanan ve hayati tehlikesi devam eden Neslihan Cengiz (12), Kars Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Dğer yaralılar Teymen Er, Evlen Er ve Muhammet Ali Er’in ise tedavilerine diğer servislerde devam ediliyor.

  

CENAZELER AĞRI’YA GÖNDERİLDİ

  Kazada hayatını kaybeden vatandaşların cenazeleri Kars Devlet Hastanesinden alınarak memleketleri olan Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Molla Süleyman Köyü’ne götürüldü. Cenazeler bu gün toprağa verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.