1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Abdüllatif Şener’i Kandırmayın
Abdüllatif Şener’i Kandırmayın

Abdüllatif Şener’i Kandırmayın

Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, bir dizi etkinlikte bulunmak üzere Kayseri'ye gitti ve Kars’tan bahsetti.

A+A-

Şener, Türkiye Partisi'nin yeni kurulan bir parti olduğunu hatırlatarak hedeflerinin 12 Eylül tarihinde Kars'ın Akyaka ilçesinde gerçekleştirilecek olan belediye meclis üyeliği seçimlerinde başarılı olmak olduğunu kaydetti ; ama ne yazık ki bu mümkün görünmüyor.

Abdüllatif Şener, partiyi Kars’ta emin ellere teslim etmedi. AKP, MHP, CHP gibi siyasi partilerde ikbal bulamayanların ortak adresi olan Türkiye Partisi Kars İl Teşkilatı’nın Akyaka’da başarılı olması imkânsız gibi görünüyor.

Kars teşkilatı tarafından tabiri caizse kandırılan Abdüllatif Şener’e, Türkiye Partisi'nin Kars’ta çok güçlü olduğu söylendi. Akyaka’daki seçimi kesin kazanacağız diyen, Türkiye Partisi Kars İl Teşkilatı’nın il başkanını ise Kars’ta görene aşkolsun. Kars'ta kime sorarsanız sorun il başkanı ve yönetimi de dahil partinin etkinliğinden söz edemez, güçlü diyemez.

Kars’ta tabela partisi olmaktan ileri gidemeyen Türkiye Partisi Kars İl Teşkilatı’nı dürüstlüğe davet ediyor ; dürüstlüğüne ve samimiyetine inandığımız, son derece sevdiğimiz ve saydığımız sayın Abdüllatif Şener’i doğru bilgilendirmelerini öneriyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum