1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yüzde 60’ın üzerinde oy alacağız
Yüzde 60’ın üzerinde oy alacağız

Yüzde 60’ın üzerinde oy alacağız

AK Parti Kars milletvekili Mahmut Esat Güven, 12 Eylül’de yapılacak olan referandum oylamasında Kars’ta yüzde 60’ın üzerinde “evet” oyu alacaklarını söyledi.

A+A-

Güven, AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, AK Parti Sosyal İşler başkanı Sevim Aslanaoğlu, Tanıtım ve Medya Başkanı Kasım Kaya, Kars Belediye Meclis Üyesi Şahin Aydın ve AGRE başkanı Nihat Uğurluel ile birlikte Kars’ta bulunan gazeteleri tek tek ziyaret ederek gelişmelerle ilgili durum değerlendirmesi yaptı.

 

12 Eylül’de yapılacak olan referandum oylamasında Kars’ta yüzde 60’ın üzerinde oy alacaklarını iddia eden Güven’e ziyaret ettiği gazetelerde seçim ilgili düşünceleri soruldu. Güven, yaptığı açıklamalarda, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da İl ve ilçelerde bulunan teşkilat mensuplarımız ile birlikte12 Eylül’de yapılacak olan referanduma hazırlanıyoruz. Milletvekilimiz Zeki Karabayır, İl Başkanımız Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanımız Ahmet Tüzen, ilçe başkanlarımız, Kadın ve Gençlik kolları başkanlarımız ile birlikte köyleri ve esnaflarımızı ziyaret ederek referandum ilgili bilgilendirme yaparak Genel Merkezimiz tarafından hazırlanmış olan broşürlerimizi dağıtıyoruz. Bunun yanında 12 Eylül günü sandık başında görev yapacak olan müşahitlerimizi eğitiyoruz. Kendi teşkilatlarımız içerisinde de toplantılar yaparak bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz. Yani 10 gün sonrasına tam anlamıyla hazırız. Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarımız ve izlenimlerimize göre Kars’ta yüzde 60’ın üzerinde “evet” oyu alacağımıza inanıyorum.” dedi.

 

Gazetecilerin kendisi hakkında son günlerde basında çıkan haberlerin Kars’taki referandum sonucunu olumsuz yönde etkileyip etkilemeyeceği sorusunda da açıklık getiren Güven, “Benim hakkımda son günlerde basında çıkan haberler, Kars’taki referandum sonucunu olumsuz değil tam aksine olumlu yönde etkileyecektir.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.