1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yıldırım Cirit Müsabakası İzledi
Yıldırım Cirit Müsabakası İzledi

Yıldırım Cirit Müsabakası İzledi

Kars'ın Selim ilçesine bağlı Sarıgün köyünde atlı cirit müsabakası düzenlendi. AK Parti Milletvekili aday adayı Erdoğan Yıldırım burada köylülerle kucaklaştı.

A+A-

Selim ilçesine bağlı Sarıgün köyünde atlı cirit müsabakasını izlemeye galen Kars Ardahan Iğdır Serhatlılar Birliği Federasyonu Genel Başkanı ve AK Parti Milletvekili aday adayı Erdoğan Yıldırım burada köylülerle kucaklaştı. Cirit müsabakası alanına gelen Genel Başkan Erdoğan Yıldırım, Sarıgün Spor ile Köyler Arası Karma Spor'un cirit oyununu izledi.

Erdoğan Yıldırım, burada bir açıklama yaparak, "Cirit biliyorsunuz bizim ata sporumuzdur. Ve hikayesi çok eski bir tarihe dayanır. Hakikaten çok güç teknik atın güçlülüğünü barındıran bir spor. Şu anda Selimin Sarıgün köyündeyiz. O kadar ciddi bir kalabalık var ki görüyorsunuz. Çünkü ata sporlarını sizin aracılığınızla tüm Türkiye'ye ve dünyaya tanıtıyorsunuz. Burada önemli olan hem cirit ciritçimize hem de atımıza bir şey olmaması Allah korusun yani ikisi de can ikisi de can. Tabi bazı küçük kazalar olabilir bunlar da sporun her dalında var sporun güzellikleri bunlar yeter ki canımıza bişey olmasın gelmesin" dedi.

AK Parti Milletvekili aday adayı Erdoğan Yıldırım, ciritçilerere Başbakan Erdoğan’ı anlatan "BAŞBAKAN" isimli kitap armağan etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.