1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Vicdanınızı Rahatlatacak Oylar Kullanın
Vicdanınızı Rahatlatacak Oylar Kullanın

Vicdanınızı Rahatlatacak Oylar Kullanın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Adayı Dr. Ümit Yılmazel, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Akyaka İlçesi’nde, “Vicdanınızı rahatlatacak oylar kullanın” çağrısında bulundu.

A+A-

Kars’ın Akyaka ilçesini ziyaret ederek Akyaka halkıyla bir araya gelen Yılmazel, Akyaka’dan MHP’ye gerekli desteği beklediklerini söyledi. Yılmazel, “Akyaka’nın Kars için önemini biliyoruz. Sizlerde bunları göz önünde bulundurarak size önem verenlere destek verin” dedi.

Yılmazel, MHP İl Başkanı Muhsin Ağçay ve çok sayıda partilinin katıldığı seçim çalışması Akyaka İlçesi ve köylerinde devam etti. Yenikavak Köyü’ne de geçen Yılmazel, çiftçilerin durumunun ortada olduğuna belirterek, kendileri için doğruyu seçmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

Yılmazel, “Seçimlere çok az bir süre kaldı, herkes bu elini vicdanına koyarak düşünsün. Oy namustur, oy şereftir, oy haysiyettir. Oy kullanırken yanınızda sadece vicdanınız olacak. Bu durumda tek yapmanız gereken vicdanınızı rahat tutacak kişilere oy vermenizdir” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.