1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Vekiller Kağızman’da…
Vekiller Kağızman’da…

Vekiller Kağızman’da…

Milletvekilleri Kağızman’da köy köy gezerek köylülerin sıkıntılarını dinlediler. Bir kısım köylü alkışlarla karşılarden, bazı köylüler de tepki gösterdi...

A+A-

AK Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, AK Parti İl Encümenleri Mehmet Demir, Şemail Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz Kağızman’da köy köy gezerek köylülerin sıkıntılarını dinlediler.

 

Milletvekilleri ve partililer yer minderlerinde oturarak köylülerle uzun süre sohbet ettiler.

 

AK Parti Kars Milletvekili Zeki Karabayır, “Fırsat buldukça milletvekili arkadaşım Mahmut Esat Güven ve teşkilatımla birlikte köyleri gezmeye gayret gösteriyorum. TBMM tatile ayrıldığı için hemen Kars’a gelerek halkımızla kucaklaşalım dedik. Kars ve ilçelerinde bulunan bütün köyleri gezerek milletin efendisi olan köylülerimizin sıkıntılarını dinliyor ve çareler bulmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

 

Köylülerde, “Milletvekillerimiz Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven bizi hiçbir konuda yalnız bırakmıyorlar. Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, il encümenleri Mehmet Demir, Şehmail Öztürk ve Kağızman AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Karadeniz’e hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz. Köylerimizde çocuklarımız en güzel okullarda okuyor. Köy yollarımızda hiçbir sıkıntı yok. Sayamadığımız birçok hizmet ayağımızın altında. Biz hizmetlerden çok memnunuz.” ifadesini kullandılar.

 

Paslı Köyü’nde başlayan gezi Çilahane, Çukurayva, Kötek, Kuloğlu, Denizgölü, Çayarası ve Değirmendere köyünde son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.