1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Vekiller halka teşekkür etti
Vekiller halka teşekkür etti

Vekiller halka teşekkür etti

Ak Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, referandum sonuçlarını değerlendirerek, halk oylamasında milletimizin iradesi tecelli etmiştir. Netice itibariyle ülkemiz ve milletimiz kazandı, Türk Milleti’ne hayırlı olsun, dediler.

A+A-

Karslılara da teşekkür eden milletvekilleri sözlerini şöyle sürdürdüler :

 

“12 Eylül 2010 tarihli referandum sonucunun ülkemize, milletimize ve bütün vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı  Allahtan temenni ediyoruz. Tüm Türkiye’de vatandaşlarımızın % 58 onayı ile bazı anayasa değişiklikleri kabul edildi.

 

Sonuç Kars İlimiz’de  Evet 80 bin 243, Hayır 42 bin 247.  Yani : % 65.51 Evet, %34.49 Hayır  dedi.

 

Öncelikle halk oylamasının ilimizde huzur ve esenlik içinde gerçekleşmiş olmasından dolayı duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyoruz. Sayın Başbakanımızın dediği gibi ”Cumhuriyetimizi tam demokrasi ile taçlandırmak için sandığa gittik. Başımız dik olarak diyoruz ki halk oylamasında milletimizin iradesi tecelli etmiştir” sözler her şeyi açıklamaktadır.  Netice itibariyle ülkemiz ve milletimiz kazandı.

 

Çıkan sonucun vatana ve millete hayırlara vesile olması dileklerimizle, referandum süreci içersinde emeği geçen arkadaşlarımıza, bizi takip eden değerli basın mensubu arkadaşlarımıza, oylamanın sükûnet içerisinde geçmesini sağlayan emniyet ve jandarma mensuplarına ve bizi destekleyen, desteklemeyen, oy veren vermeyen, ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza ve tüm değerli hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.

 

Selam ve saygılarımızla…”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.