1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Vekiller Ankara’ya uğurlandı
Vekiller Ankara’ya uğurlandı

Vekiller Ankara’ya uğurlandı

AK Parti Kars Milletvekilleri DLH eski Genel Müdürü Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Havaalanı’ndan Ankara’ya uğurlandılar.

A+A-

Havaalanındaki uğurlamaya; AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, AK Parti 24. Dönem Kars Milletvekili Adayı Av. Suat Doğan, Kızılay Şube Başkanı AK Parti eski İl Başkanı Remzi Aras, 24. Dönem Kars Milletvekili Aday Adayları, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Şahin Aydın, AK Parti Teşkilat Başkanı Necati Dallı, AK Parti kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı.

KARSLI PİŞMAN OLMAYACAK

AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç burada yaptığı açıklamada, “Karslı büyük bir coşkuyla, büyük umutla, büyük beklenti ile ve bir bayram havasında bir seçim yaşadı ve bize destek oldu. Bizde hemşehrilerimizin bize yüklemiş olduğu bu umudu Ankara’ya taşıyoruz. Şu andan itibaren bunun için yola çıktık ve Karslılar bilsin ki bütün gayretimiz ketimiz ve ülkemiz için olacak. Hükümetin ve devletin el verdiği bütün imkanların Kars’ta ve Karslıya sunulması noktasında bugünden ve bu saatten itibaren kafa yormaya, kendimizi yormaya başladık. Umarım Karslı bu seçiminden dolayı mutlu olacak ve bir pişmanlık duymayacak. Hepsine aracılığınızla bize verdikleri destek için, bize güvendikleri için çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” diye konuştu.

ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE BİZİ GÖNDERİYORLAR

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da, “Biz yaklaşık iki aylık seçim kampanyasında Kars için, Karslılar için ne yapmak istediğimizi ve özellikle de AK Parti’nin adayları olarak AK Parti iktidarıyla ne yapabileceğimizi hep anlattık ve bu konu da insanlar ciddi bir teveccüh gösterdiler. Çok güçlü bir şekilde bizi gönderiyorlar. Daha güçlü olabilir miydi? Evet biz hep onu söyledik; üçlü gitmek daha güçlü gitmek istiyoruz ancak tabi ki insanların verdiği karara sonuna kadar saygılıyız ve bugünden itibaren biz artık sadece bize oy veren seçmenin değil bütün Kars’ın, bütün Karslının milletvekilleri olarak onların hizmetinde olacağız.” dedi.

KARS’I İNŞALLAH BÖLGEDE BİR BAŞKENT HALİNE GETİRECEK PROJELERİN, ÇALIŞMALARIN PEŞİNDE OLACAĞIZ

Arslan şunları söyledi:

“Tabi ki teşkilatlarımızla, tabi ki Belediye Başkanlarımızla, İl Genel Meclis Üyelerimizle, Belediye Meclis Üyelerimizle Kars’ın ve Karslının hizmetinde olmak adına yirmi dört saat, gece-gündüz çalışacağız. AK Parti hükümetleri, Ak Parti iktidarı, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlığında çok şey yapacaktır. Buna hiç şüphe yok. Biz de Karslılar olarak üzerimize düşeni Karslının hizmetine sunmak adına onlarla birlikte çok yoğun bir şekilde çalışacağız. Bu konu da insanların teveccühüne layık olmaya çalışacağız. İnsanların dualarını da bekliyoruz. Bir cümle daha söylemek lazım; kesinlikle amacımız popülist politikalar yapmak değil, günü birlik hedefler önümüze koyarak onların peşinden koşmak değil, Kars için yakın vadede, orta vadede, uzun vadede neler yapmamız gerektiğini planlıyoruz. Hep birlikte belli bir program çerçevesinde Kars’ı inşallah bölgede bir başkent haline getirecek projelerin, çalışmaların peşinde olacağız. Karslı bu konu da bizden emin olsun. Biz onların oylarına, onların teveccühlerine, onların desteklerine layık olmak adına onlar adına gerek burada, gerek Ankara’da, gerek Türkiye’nin her yerinde gecemizi gündüzümüze katacağız. Bu konu da müsterih olsunlar. İnşallah hep beraber güzel günler yaşayacağız.”

ÇALIŞMALARIMIZA AYNI HEYECANLA DEVAM EDECEĞİZ

AK parti 24. Dönem Kars milletvekili Adayı Av. Suat Doğan ise, “Seçim bitti, hayırlı olsun memleketimize, ülkemize, Kars’ımıza. Biz gidemesek de iki tane çok değerli ağabeyimizi vekil olarak Ankara’ya gönderiyoruz. Tabi ki isterdik gidelim ama biz burada yine seçim sonrasında hizmetlerimize, partideki çalışmalarımıza, partinin hizmetinde çalışmalarımıza, ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim gözümüz arkada kalmıyor; çok değerli iki tane ağabeyimizi gönderiyoruz. biraz önce vekilimiz Ahmet Bey ve yine Yunus Bey gerekenleri söylediler. Bütün gaye Kars’a hizmet etmektir. Bu sürede bunların hepsi anlatıldı. Bunların hayata geçirilmesi için bundan sonra popülist politikaları bir kenara bırakıp halka hizmet etmek için ne gerekiyorsa vekillerimizle birlikte bizde yapmaya devam edeceğiz. Biz partimizin hizmetinde, ülkemize ve Kars’ımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz her zaman sayın vekillerimizin yanındayız. Kesinlikle şöyle anlaşılmasın; Biz gidemedik diye üzülmedik, bozulmadık. Biz üçüncü sırada aday olduğumuzda bunları kabul ederek üçüncü sırada aday olmuştuk. Kesimlikle egomuz yoktur. Arkadaşlarımıza sonsuz başarılar diliyorum. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, “Ben de teşekkür ediyorum sayın vekillerime ve adayımız Suat Doğan’a. Üçü de çok geniş bir özet sundular. Size gereken her şeyi söylediler. Tabi ki bu süreçte bizler Kars’ın genel sorunlarını da tespit etmiş olduk. Aslında biliyorduk sorunları ama biraz daha geniş kapsamlı neler yağılabileceğini hep birlikte tespit ettik ve gördük. Kamuoyunun beklentileri nelerdir bunları gördük. Bu 13 Haziran’dan itibaren inşallah yemin töreninden sonra yeni hükümet kurulduktan sonra bu beklentiler doğrultusunda hızlı bir şekilde Belediye Başkanımızla, vekillerimizle, il teşkilatlarla, aday olup da kazanamayan arkadaşlarımızın desteği ile sizlerin desteği ile hep beraber Kars’ın sorunlarını çözme anlamında gayret edeceğiz. Bu iradeyi görüyoruz, bu iradeye sahibiz. Hep birlikte bunu yapacağımıza da inanıyorum. Ben tekrar bu güzel süreci bizlere yaşatan Kars halkına teşekkür ediyor ve saygılar sunuyorum.” dedi.

KARS HALKININ YENİ DÖNEMDE, YENİ MİLLETVEKİLLERİMİZDEN DAHA ÇOK BEKLENTİLERİ VAR

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, “Burada gerçekten çok güzel bir tablo var. Teşkilatlarımızla, Karslı hemşerilerimizle birlikte milletvekillerimizi Ankara’ya uğurluyoruz. Bu güzel tablo şunu gösteriyor: Kars halkının yeni dönemde, yeni milletvekillerimizden daha çok beklentileri var. İnşallah onlarda bu tabloyu görmüşlerdir ki zaten görüyorlar. Buna layık olmak üzere ciddi anlamda Kars’ın sorunlarına eğilecekler ve bizlerde kendilerine İl Teşkilatı olarak, Belediye Başkanlıkları olarak yardımcı olacağız ve sizlerin sorunlarına çözüm bulacağız.” diye konuştu.

KARS SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ OLARAK BAŞARILI OLDUĞUMUZA İNANIYORUM

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Şahin Aydın, “Biz seçim koordinasyon merkezi olarak 20 Nisan’da seçim startını verdik. 12 Haziran’a kadar o süreçte her gün akşamları ev toplantılarına, gün içerisinde de ilçelerde ve merkez ilçelerde, 385 köyde düzenli bir şekilde, örgütlü bir şekilde teşkilatlarımızla çalışmalar yaptık. Bu süreçte Kars seçim koordinasyon merkezi olarak başarılı olduğumuza inanıyorum. Bu güzel tabloda bizim de başta Sayın İl Başkanımız ve teşkilat mensuplarının da çok büyük emeği oldu. Bu anlamda ben seçim koordinasyonu merkezi olarak da Sayın Başkanın şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum ve kendilerine de başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

AK Parti Teşkilat Başkanı Necati Dallı, “Sonuçlar çok güzel oldu ve sonuçların Kars’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Teşkilatım adına bütün bize oy veren vermeyen basın mensupları da dahil olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum. Allah yardımcımız olsun.” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.