1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Vatan Partisi adayı Tuncay Mutluer, Kafkas Fm'e konuk oldu
Vatan Partisi adayı Tuncay Mutluer, Kafkas Fm'e konuk oldu

Vatan Partisi adayı Tuncay Mutluer, Kafkas Fm'e konuk oldu

Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Tuncay Mutluer ve Vatan Partisi birinci sıra Meclis üyesi adayı Muharrem Yerli, Kafkas FM'de soruları yanıtladılar. 

A+A-

Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Tuncay Mutluer ve Vatan Partisi birinci sıra Meclis adayı Muharrem Yerli Kars ve Çevresinde en çok dinlenen radyolardan biri olan Kafkas FM de Genel yayın yönetmeni Tolga Ata’nın sunduğu “Kars’ta seçime doğru” programına konuk oldular ve Tolga Ata ve dinleyicilerin sorularını yanıtladılar. 
Kafkas Fm genel yayın yönetmeni Tolga Ata’nın Tuncay Mutluer’e “Size neden Efsane Başkan diyorlar?” sorusuna şöyle yanıt verdi. 
“Kars’a gerçekten büyük hizmetlerim oldu. Bunun için olabilir. Ayrıca Kars’ı terk etmeyen tek belediye başkanıyım. Bunun içinde olabilir. Ama şunu bilmenizi isterim. 20 yıl önceki bir belediye başkanının yaptığı hizmetler 20 yıl sonra hala konuşuluyorsa  ve hala halkın dilinde ise Efsane başkan olması doğal.”
Vatan Partisi Kars birinci sıra Belediye Meclis adayı Muharrem Yerli ise, Tolga Ata’nın “ “HDP belediye başkan adayı Ayhan Bilgen bir basın açıklamasında Vatan Partisine  Voltranın beyni demiş. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi.
“Ayhan Bilgen çok doğru söylemiş. Çünkü Vatan Partisi bu ülkeye tehdit savuran, bu ülkenin yollarına dinamit döşeyen ve bu ülkenin temellerine dinamit döşeyen PKK’ya ve belediyelerinin hizmetlerini açan, belediyelerinin kepçelerini, işçilerini gönderen belediyelerinin kaynaklarını açan parti olan HDP’nin karşısında bir Voltran oluştu ve Vatan Partisi o Voltranın beynidir. Bu çok doğru. Çünkü Vatan Partisi Cumhuriyetçilerin, Milliyetçilerin, Atatürkçülerin ve Türkiye sevdalılarının oluşturduğu bir partidir. Vatan Partisinin içerisinde her kesimden, her partiden insan var. Evet bölücülerin karşısında, işbirlikçilerin karşısında direnen tek parti var ve oda Vatan Partisi. Onun için Ayhan Bilgen’in Voltran benzetmesi doğru bir benzetmedir.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.