1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Toplantılara Çağrılmıyorum”
“Toplantılara Çağrılmıyorum”

“Toplantılara Çağrılmıyorum”

BDPli İl Genel Meclis Üyesi Haydar Yıldız, dilekçeyle kararları istedi.

A+A-

Barış Demokrasi Partisi (BDP) Kars İl Genel Meclis Üyesi Haydar Yıldız, Köydes toplantılarına çağrılmadığı gerekçesiyle Kağızman Kaymakamlığına dilekçeyle başvurarak, toplantılarda alınan kararların örneğini istedi.

 

BDP Kars İl Teşkilatından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Kağızman Köydes toplantılarına BDP üyesi Haydar Yıldız çağrılmıyor. Daha sonra bu toplantılarda alınan kararlar bu arkadaşa imzalatılmak isteniyor. Daha önce birkaç kez sözlü ve yazılı olarak talep etmesine rağmen henüz bir sonuç alamamıştır. Köydes üyesi olmasına rağmen bu toplantılara çağrılmayan Haydar Yıldız bu toplantılarda alınan kararlardan haberdar değildir. İl Genel Meclis Üyesi Haydar Yıldız, bugün Kağızman Kaymakamlığından bu toplantılarda alınan kararların örneğini dilekçe ile yasal hakkı olarak talep edecektir.” denildi.

 

İşte o dilekçe:

“Mayıs 2010 tarihinden itibaren Kağızman KÖYDES’in (Köylere Hizmet Götürme Birliği) seçilmiş üyesiyim. Seçilmiş olduğum tarihten itibaren Köydes toplantılarının birçoğuna davet edilmedim. Daha sonra bu toplantılarda alınan kararlara imza atmam için önüme konuyor. Ben KÖYDES’in seçilmiş üyesi olduğum halde birliğin aldığı kararlardan haberdar değilim. Ben hem KÖYDES’in seçilmiş üyesi olarak hem de vatandaşların bilgi hakkını kullanarak KÖYDES toplantılarında alınan tüm kararların birer örneğinin tarafıma verilmesini talep ediyorum. Gereğinin yapılması için bilgilerinize sunarım.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.