1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Taner Gökçek, Cumhur İttifakına Destek için Kars’ta
Taner Gökçek, Cumhur İttifakına Destek için Kars’ta

Taner Gökçek, Cumhur İttifakına Destek için Kars’ta

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi’nin önemli ve saygın isimlerinden Taner Gökçek, Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik’e destek için Kars’a geldi.

A+A-

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Kars’tan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1. sıra milletvekili adayı olan ve aynı zamanda MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi olan Taner Gökçek, Kars’a gelerek, Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik’e destek istedi.

Seçim koordinasyon merkezi, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunan Gökçek, Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaparak, Kars’ın Çetin Nazik’e ihtiyacı var, bizler de buradayız. Adayımıza sahip çıkalım ve bu seçimleri zaferle taçlandıralım, diye konuştu.

Çeşitli gruplarla da toplantı yapan Taner Gökçek, 31 Mart 2019 yerel seçimlerin Kars ve ülke için son derece önemli olduğunu, ittifak ile de gerek Kars ve gerekse ülke genelinde güzel bir rüzgar yakalandığını ifade etti.

Taner Gökçek’e gerek partililer ve gerekse Karslılar yoğun ilgi göstererek, ev-işyeri davetlerinde bulunarak fotoğraf çekildiler.

11-006.jpg22-011.jpg33-002.jpg44-002.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.