1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Susuz'da AK Parti’ye katılım
Susuzda AK Parti’ye katılım

Susuz'da AK Parti’ye katılım

DP, ANAP, CHP ve DSP’den ayrılarak AK Parti’ye katılanların rozetleri, AK Parti Kars Milletvekili Adaylarının katıldığı törenle Susuz İlçesi AK Parti seçim bürosunda takıldı.

A+A-

AK Parti Kars İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, DP, ANAP, CHP ve DSP’den ayrılan 4 kişinin AK Parti’ye geçtikleri ve Susuz’da rozet takma töreni gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“AK Parti Kars Milletvekili Adayları Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Teşkilat Başkanı Necati Dallı, Yerel Yönetim Başkanı Ali Karadeniz, Susuz İlçe Başkanı Bayram Maral ve Partililer, Susuz İlçesinde gerçekleştirilen seçim çalışmalarında Susuzluların yoğun ilgisi ile karşılaştılar.

AK Parti Milletvekili Adayları Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve beraberindekiler, 8,5 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yapılanları ve bundan sonraki dönemlerde Kars’a yapılacak projelerini anlattılar.

Kars’ta hayata geçirilecek olan, Demiryolu projeleri, Çağrı Merkezi, Kars Lojistik Merkezi gibi birçok projeler hayata geçirildiğinde Karslıların, iş ve aş sorunlarının büyük ölçüde ortadan kaldıracağını ve Kars ekonomisinde büyük canlanma gerçekleşeceğini söylediler.

Yapımına başlanılan Kars Barajı ile sulu tarıma geçilerek, organik tarımında desteklenmesiyle Kars genelinde olduğu gibi, Susuz ilçesi ve köylerinin tarım arazileri sulanarak verimliliğin artacağını da ifade eden Adaylar, Kars’ın tüm ilçeleri ve köyleriyle her geçen gün daha da büyüyeceğini belirttiler.

Konuşmaların ardından AK Parti Milletvekili Adayları Ahmet Arslan; DP, ANAP, CHP ve DSP’den ayrılarak AK Partiye katılan, Gürbüz Yağmurca, İsmail Adıgüzel, Hayrettin Minsin ve İsmail Muğlu için gerçekleştirilen katılım töreninde, AK Parti rozetlerini taktı.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.