1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Soros Beslemesi Ermeni Uşakları
Soros Beslemesi Ermeni Uşakları

Soros Beslemesi Ermeni Uşakları

Türkiye Ermenistan sınırların açılması ve Türk Ermeni dostluk gurubunun oluşturulması ile ilgili açıklamalarda bulunan Muhsin Ağçay, ağır konuştu : Ermeni’ye uşaklık yapmayı bırakın, titreyin ve kendinize gelin, dedi.

A+A-

Kars Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Ağçay, Soros ve Ermeni beslemeleri olarak nitelendirdiği bir grup gereksiz zevata sert tepki gösterdi. Bu şehirde Ermeni uşaklığına bir son verilmesi gerektiğinin altını çizerek, başka hiçbir şehirde Türkiye Cumhuriyeti Devleti aleyhine böylesine alçakça siyaset güdülmüyor. Kars’ta buna zemin hazırlayanlar var. Buradan uyarıyoruz, bütün şehitlerin elleri yakanızda olur, bu kutsal vatanın ekmeğini yiyip, suyunu içip, Ermeni oyununa gelmeyin, ihanetçi olmayın, diye konuştu.

 

Buradan sözde milliyetçilik yapmadıklarını ifade eden Muhsin Ağçay ; “Oldukça açık ve oldukça net görülüyor ki Ermenistan Türkiye aleyhine oldukça çirkin bir propaganda ve alçakça bir siyaset güdüyor. Ülkemiz hep iyi niyetle yaklaştı ; fakat Ermenistan her defasında alçak yüzünü ortaya koydu. Şimdi bizden toprak istiyor. Soykırımı kabul et, tazminat öde diyor, diğer taraftan da Karabağ’ı işgal edip, Hocalı’da masum Türk ahalisini katlediyor, insanların hunharca kafatasını yüzüp, hamile kadınların karınlarından bebekleri süngülerle çıkarıyor. Bunu 100 yıl önce yapmıyor, daha dün gibi hatırladığımız 1992 yılında bunu yapıyor. Türk diplomatlarımızı katledip, terör örgütüne yardım ve yataklık ediyor. Bunları görmemek ve bilmemek için aptal kör olmak gereklidir. Ermenistan’ın tavrı ortada iken bir kısım gereksiz zevat da kalkmış Ermeni kardeşliğinden bahsediyor, Ermeni’ye uşaklık yapıyor, Karslıyı da alet etmeye çalışıyor. Hiç kimse kusura bakmasın Karslı bu oyuna alet olmayacaktır” dedi.

 

Kars’ın şehitler yurdu olduğunu da ifade eden Muhsin Ağçay, Kars’tan bu oyunu oynamak isteyenler hep hüsranla karşılaştılar. Karslı bu oyuna gelmiyor ve gelmeyecektir. Soros’un beslemeleri, Ermeni uşakları burada bir iki kişiyle yaygara koparmaya çalışıyor. Kars ve Karslı bu oyuna alet olmayacaktır, dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.