1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Sait Güner de ‘Evet’ci…
Sait Güner de ‘Evet’ci…

Sait Güner de ‘Evet’ci…

Bir zamanlar Kağızman’ın kanaat önderlerinden olan ve Kars siyasetinde etkin rol oynayan 19 ve 20. dönem Kars Milletvekili Sabri Güner'in kardeşi Sait Güner, referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını açıkladı.

A+A-

Daha demokratik, şeffaf bir ülke ve yönetim için 'evet' dediğini ifade eden Sait Güner, "Halk olarak 'evet' demeliyiz. Çünkü yıllarca halka rağmen halk yönetildi. İstenildiği zaman halk baş tacıdır denildi, istenildiği zaman da halk düşman ilan edilerek faili meçhuller yaşandı. Halkın egemen olduğu bir yönetim ve devlet için bu yüce halkımızın hepsi 'evet' demelidir." dedi.

 

Verilecek her 'evet' oyunun ülke için büyük bir adım olduğunun altını çizen Güner, "Referandumda sonrası 'evet' çıkarsa bu ülkeyi artık hiç kimse tutamaz. Güçlünün ve çetecilerin değil, halkın hükmettiği bir ülke ve sağlam bir gelecek bizi bekliyor. 'Hayır' çıkarsa her günümüz ve gecemizde 12 Eylüller, 28 Şubatların korku, endişe ve karanlıkları bizleri beklemekte. Ekonominin fırlatılan bir kitapla veya ayağı kayan bir liderle allak bullak olduğu dönemlerin tekrar yaşanmaması için 'evet' demeliyiz. Onun için hep beraber bu millet, memleket, vatan, dinimiz için 'evet' diyoruz. 'Evet'te hayır vardır. Oyumuz şereflidir ve oyumuz beyazdır." diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.