1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Anlamlı iftar
Anlamlı iftar

Anlamlı iftar

Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi...

A+A-

Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, “Tüm teşkilatımızla birlikte şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanındayız.” dedi.

 

Duygulu anlar yaşandığı iftar yemeğinde polis memurları şehit aileleriyle yakından ilgilenerek sorunlarını dinlediler. Yemek sonrasında ise şehitler için dualar okundu.

 

Zeybek, burada yaptığı konuşmada “Şehit ailelerimizi baş tacı ettiğimiz bu iftar yemeğinde bilmenizi isterim ki teşkilat olarak şehit ailelerimizin her zaman emrindeyiz. Bizler şehitlerimizin sayesinde bugün rahatça ayaklarımızın üzerinde duruyoruz. Vatanımız uğruna canını seve seve veren aziz şehitlerimiz, bağımsızlığımızın ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen abideleridir. Onların geride bıraktıkları aileleri de, şehitlerimizin milletimize ve bize bıraktığı emanetidir.” dedi.

 

Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek şehit ailelerini kapıda karşıladığı gibi yemek sonrasın da şehit ve gazi yakınlarını polisevi çıkış kapısına kadar uğurlandı.

 

İftar yemeğine; İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in yanı sıra, Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Muhsin Ağçay, Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Yücel Sezer, Cemiyet Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım, Önder Gazetesi Sahibi Cem Daşdelen, Önder Gazetesi ve Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Ercüment Daşdelen, İHA muhabiri Işık Çapanoğlu, Serhat TV muhabiri Bülent Ertaş, Ölçek Gazetesi muhabiri ve Kafkas Haber Ajansı (KHA) temsilcisi Tacettin Durmuş, Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, birim amirleri, şehit ve gazi aileleri katıldı.

 

MUHSİN AĞÇAY’DAN TEŞEKKÜR

 

Kars Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Muhsin Ağçay, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’e şehit yakınları ve gazilerimize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

 

İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in Karslılar, şehit yakınları ve gazilerimiz tarafından çok sevildiğini ifade eden Başkan Ağçay, sayın emniyet müdürümüz hem mütevazi kişiliği hem de işindeki titizliği nedeniyle gönüllerimizi fethetmiştir. Kendilerine derneğimiz adına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum, diye konuştu.   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.