1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başarılı Personel Ödüllendirildi
Başarılı Personel Ödüllendirildi

Başarılı Personel Ödüllendirildi

Kars Belediye Başkanlığı, görevlerinde başarılı olan 5 personeli takdirname ve altınla ödüllendirdi.

A+A-

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un makam odasında gerçekleşen ödül törenine başkan yardımcıları İsrafil Çakaz ile Cihangir Umurberk’te katıldı.

 

Görevlerinde başarılı olan Hikmet Ajantürközavcı, Ahmet İli, Recep Topbaşlı, Koparal Meral ve Vural Gökçe’nin takdirname ve altınları Başkan Nevzat Bozkuş, Başkan Yardımcıları İsrafil Çakaz, Cihangir Umurbark tarafından verildi.

 

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Belediye yönetimi olarak her ay kendi dalında başarılı olan personelleri ödüllendirme kararı aldıklarını söyledi.

 

Başkan Nevzat Bozkuş; “Tabi yönetim olarak her ay kendi iş dalında kendi şube müdürlüğünde başarılı olan personellerimize yönetim olarak ödül verme karar aldık, ödül vermeye ödüllendireme, burada ki amaç başkan yardımcılarımızla birlikte diğer personele örnek olsun ve iş  veriminin artması daha sağlıklı daha verimli işler yapılması anlamında ödüllendirmek lazım, birde çalışan ile çalışmayan ayrılsın artık. Bunu da net görelim” dedi.

 

Başkan Bozkuş; “Özelliklede şube müdürlerimize, başkan yardımcılarımız objektif olunsun yani gerçekten çalışan hak eden arkadaşlar seçilsin kendileri de en azından şunu görsünler ha bizim demek ki diğerlerinden farkımız var. Hiç olmazsa bir belge ile de olsa ödüllendiriyorlar. Maddi şeyi çok önemli değil ; ama bu onlar için çok önemlidir” diye konuştu.

 

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, müdürlük görevi yaptığında kendisinin de takdirname ile ödüllendirildiğini açıkladı.

 

Başkan Nevzat Bozkuş; “Sonuçta biz de personel olduk. Bu tür şeyleri yaşadık. Ben müdür olduğum dönemde Genel Müdürlüğümüz bize takdirname göndermişti. Maddi desteğin ötesinde, onun manevi desteğinin çok çok önemli olduğunu orada hissettim ve gördüm. Bu tür şeyler hem çalışan personeli ister istemez destekler daha iyi çalışması sağlar ve hem de diğerlerine örnek olacak emsal teşkil edecektir. Bu anlamda böyle bir karar aldık. Zaten bunun yönetmelikte de yeri var, kanunda da yeri var. Bu şekilde ödüllendirmeye karar verdik” şeklinde konuştu.

 

Kars Belediyesi’nde her ay görevlerinde başarılı olan 5 personele takdirname ve 1’er altınla ödüllendirilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.