1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Resepsiyonda neler oldu ?
Resepsiyonda neler oldu ?

Resepsiyonda neler oldu ?

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 87. yılı münasebetiyle Kars Valiliği tarafından Öğretmenevi’nde Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi.

A+A-

Vali Ahmet Kara’nın ev sahipliğinde gerçekleşen resepsiyona ; Ak Parti Kars milletvekilleri, Ak Parti genel sekreteri, belediye başkanı, rektör, Azerbaycan konsolosu, savcılar, vali yardımcıları, hayırseverler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları, bürokratlar, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve bazı memurları ile davetliler katıldılar.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kars’ta da resepsiyona katılmadı.

 

10. YIL MARŞI ÇALINMADI

 

Ülke genelinde Cumhuriyet Resepsiyonlarının vazgeçilmez tek parçası olan “ Onuncu Yıl Marşı” Kars Cumhuriyet Resepsiyonu’nda çalınmadı. “Onuncu Yıl Marşı” yerine misafirlere bir kemancı tarafından klasik batı müziği dinletildi. Salonda Türk bayrağının olmaması da dikkat çekti.

 

İKİ ESKİ VEKİL RESEPSİYONDAYDI

 

Kars eski Milletvekilleri Selahattin Beyribey ve Selami Yiğit de resepsiyona katılanlar arasındaydı. Beyribey ve Yiğit’e bürokrasinin ilgisi yoğundu.

 

RESEPSİYONDA ADAY ADAYI ENFLASYONU

 

Kars’ın kurtuluş törenlerine katılmak için ülkenin çeşitli illerinden gelen ve milletvekilli aday adayları da resepsiyona yoğun ilgi gösterdiler. Hem Cumhuriyetimizin 87. yılını kutlayan, hem de “kulis yapmayı” ihmal etmeyen adaylar, kısa süreli de olsa özellikle işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının siyaset nabzını tutmaya çalıştılar.

 

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ GİBİYDİ

 

Cumhuriyet Resepsiyonu’na Vali Ahmet Kara başta olmak üzere birçok bürokratın eşsiz katılması, salondaki erkek hâkimiyetini ön plana çıkardı.

 

Özellikle Kars’taki kamu kurum ve kuruluşları amirlerinin neredeyse tamamı resepsiyona eşsiz katıldı.

 

Cumhuriyet coşkusunun tam anlamıyla yaşanamadığı ; fakat son derece samimi ve sıcak bir ortamda geçen resepsiyonda ; Vali Ahmet Kara, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mete Salt ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş bütün masaları tek tek ziyaret edip, misafirlerle sohbet ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.