1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kızımı okutun feryadı
Kızımı okutun feryadı

Kızımı okutun feryadı

Kars’ın Sarıkamış İlçesine bağlı Mecitli köyünde ikamet eden işsiz baba, Erzurum’un Horasan İlçesi’nde okuyan kızına para gönderemediğini söyleyerek yardım istedi.

A+A-

Erzurum Horasan Anadolu Lisesi 1. sınıfta okuyan kızı İlknur’un masraflarını karşılayamamaktan dert yanan 41 yaşındaki 4 çocuk babası Ebubekir Aygün, “Kızım Erzurum’un Horasan İlçesi’nde okuyor. Masraflarını karşılayamıyorum. Kızımın okumasını da istiyorum. Eğer bir çare bulamaz isem okuldan almak zorunda kalacağım.” dedi.

 

Genelde mevsimlik işlerde çalışan ve her yıl aylarca iş bulamayan Aygün, “Kızım çok çalışkan ve çok azimli bir öğrenci ama param olmadığı için okutamıyorum. Kızımı okutamamak beni kahrediyor. Biz altı nüfuslu bir aileyiz işsiz kalmam beni çok zor duruma düşürdü.” diye konuştu.

 

Valilik ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na dahi başvurduğunu belirten işsiz baba Aygün, “Hangi kuruma gittiysem eli boş döndüm. Kızımı okutabilmek için gitmediğim kurum neredeyse kalmadı. Kızımı okutamasam mecburen ya köye götürüp belli bir zaman sonra evlendireceğim. Oysa ben kızımın okumasını çok istiyorum. Kızımın başarısını görünce parasızlık yüzünden elim kolum bağlı kalıyor ne yapacağım bilmiyorum. Bu konuda yetkilerden yardım bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.