1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Naif Alibeyoğlu: “Yüreğim Kars için atmaya devam edecek”
Naif Alibeyoğlu: “Yüreğim Kars için atmaya devam edecek”

Naif Alibeyoğlu: “Yüreğim Kars için atmaya devam edecek”

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimde Demokratik Sol Partisinden (DSP) Kars Belediye Başkan Adayı olan Naif Alibeyoğlu, basın toplantısı düzenledi.

A+A-

Serhat TV’de gazetecilere açıklamada bulunan Alibeyoğlu, yerel seçimlerimizin ülkemize ve özellikle şehrimize hayırlara vesile olmasını dileyerek seçilenlere ve ekibine başarılar diledi.

Bundan sonrada yüreğinin Kars için atmaya devam edeceğini ve tüm Kars halkına teşekkür eden Naif Alibeyoğlu: “Umarım ve dilerim şehrimiz için güzellikler oluşur. Önyargıları bırakmak lazım. Halkın ve kamuoyunun teveccühleri ile seçilmiştir. Onun için saygı duymak gerekir. Ancak ben bazı şeyleri paylaşmak istiyorum; özellikle bu seçim kampanyası süresince bize çok yakıştırmalar oldu, çok saldırılar oldu, çok çirkince saldırılar oldu. İşte hırsızlıkla itam edildik, işte birileri tarafından AK Parti tarafından finanse edildiğimizi gerçekten çok alçakça, çok çirkince saldırılar oldu. Yakıştıramadığımız şeylerdi.” dedi.

Seçim kampanyası finansmanını da açıklayan Alibeyoğlu, “Seçim büromuzu bir tane hemşerimiz verdi dedi; orası boş, para almadı. Bir tane kırık bir minibüs vardı lastiklerini birisi aldı, giydirmesini gönüller yaptı. Çayı ve şekeri herkes sırayla getiriyordu. Kitapçıklarımızı da İstanbul’da ve Ankara’da yeğenim ve eniştem tarafından yaptırılıp gönderilmişti. Onun dışında zaten Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımızın arabalarıyla sırayla kampanyalarımıza devam ediyorduk. Bunun bütün kamuoyu tarafından özellikle bilinmesini istiyorum; Naif Alibeyoğlu hayatında hiç kimseden tek kuruş rüşvet almaz, hiç kimsenin de pazarlık elemanı olmaz.” ifadesini kullandı.

Alibeyoğlu basın toplantısında kendisine oy veren veya vermeyen tüm Karslılara teşekkür ederek, minnettar olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.