1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Murtaza Karaçanta : “Suskunluğumuz Haklılığımızdandır”
Murtaza Karaçanta : “Suskunluğumuz Haklılığımızdandır”

Murtaza Karaçanta : “Suskunluğumuz Haklılığımızdandır”

​​​​​​​Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta hakkındaki iddialara ilişkin açıklama yaptı, Kars’tan kaçmadım, eşimin rahatsızlığı dolayısıyla Kars’tan ayrılmak zorunda kaldım, dedi.

A+A-

Suskunluğumuz haklılığımızdandır, diyen Karaçanta açıklamasında şu görüşlere yer verdi :

Bazı haber sitelerinde çıkmakta olan şahsımla alakalı haberlere istinaden; "Kars halkına veda etmeden Kars’ı terk eden başkan" olarak anılmak beni ziyadesiyle üzmüştür. Kars’a olan sevgim, saygım ve muhabbetimi kul bilmese Rabbim biliyor.

Uzun süredir eşimin tedavi sürecini, yine Kars için ihmal etmekteyim. Malumunuz üzere 31 Mart seçimini tamamladık ve ne yazık ki hiçte hoşnut olmadığımız bir sonucun ortaya çıkması neticesinde GAZİ KARS’ımızda bir süreç tamamladık.

Daha 2014 seçimlerimde Kağızman’da seçimi kazanan MHP Belediye Başkanımıza mazbata alımında yaşatılan sıkıntıları unutmadık.

Çemçe’de yapılan demokrasi örneğini unutmadık!

Bizler bugün, dün yaptığınız demokrasi örneklerinden çok ders çıkardık ve bugün de bizler teröre destek çıkanlara kendi ellerimizle belediyeyi teslim etmemeye and içtik.

Bu süreçte bazılarının fitne ve fesadına, bazılarının da iftiralarına uğradık.

Kars kamuoyunun bilmesini isterim ki; yazılan çizilen olguların çoğunun sadece isnattan ibaret olduğu bir gerçektir. Bu gerçekler ışığında yakın zamanlarda söylenen ; KÜLTÜR MİRASIMIZ OLAN Aynalı Köşk’ün icra yolu ile satılması ve bazılarının buna sözüm ona itirazı gerçeği YANSITMAMAKTADIR.

Terör örgütü mensuplarını işe alınması ile ilgili soru işareti olan ve haber yapan gazeteci müsvettesine sormak isterim;

15 Temmuz’da terör örgütü üyeleri kapıma dayandığında siz ne yapmaktaydınız ? Gazi Kars’ta terör gerçeği yaşanırken kale burçlarına tarafımızdan Ay Yıldızlı sancağı dikerken siz neredeydiniz ?

Aynalı Köşk icra yoluyla satışa çıkarılınca, mevcut başkan olarak şahsım itiraz ettim ve akabinde kurumumuz avukatlarına talimat vererek itirazda bulundum. Ne yazık ki bu bilgi birilerine malzeme edilerek, sanki bizlerin hiçbir şey yapmadığı birilerinin buna müdahil olduğunu havası yaratıldı.

Yine sözüm ona haber sitelerinde yayınlanan müfettiş raporlarına cevabım ise; eğer bunların ispat etmezler ise şahsım ve kurum adına kendilerinden bu dünyada olmazsa bile diğer dünyada davacı olacağım.

Dün dediğim gibi, bugün de davamın ışığında olduğumun herkes tarafından bilinmesini isterim. Dün geride kalsa da bugün bazı şer odaklarının yazıp çizdiklerine benim gibi bana inananların da itimat etmediğini bilmekteyim.

Üzüldüğüm tek nokta ise "dün bizimle olanların" bugün bazılarının gerekçesiz isnadından ötürü bizlere koz olarak kullanmalarıdır.  

Belediye Başkanı olarak dün ve bugün hiçbir yalana ve dolana pabuç bırakmayarak bunu söylemek isterim ki; yalanlarınız tarih önünde yargılanacaktır; ben değil yalanlarınız yargılanacaktır.

5 yıl boyunca rozetine nail olduğum partim ve davama, dava arkadaşlarıma itimat etmekten başka suçum bulunmamaktadır. Dava arkadaşlarıma TÜRK MİLLİYETÇİSİ kandaşlarıma bunu söylemek isterim ki ; gerçek dışı iftiralarda başkanınız dimdik durarak sizi ve sizin özünüzü temsil etti. Bugün geldiğimiz noktada da ben sizim, siz de bensiniz. Hiçbirinizin bundan şüphesi olmasın.

Son söz olarak, dün belediyemize gelerek, daha mazbatasını bile almadan kurumumuza gelen birim müdürlerimize baskı kurarak üstlerine giden, adaylara şunu demek isterim ki ; Ben Murtaza KARAÇANTA, dün ve halihazırda bugünün başkanı olarak, hesap verebilir ve ekibinin yanında durabilen birisiyim.

Ben Kars’ta dün de bugün de Türk Milliyetçiliği yaptım, yapmaya da devam edeceğim, sonuna kadar…

Yalanlarınız size bugün de yarın da geri dönecektir. Bunu iyi bilin.

Suskunluğumuz haklılığımızdandır. Bu da böyle biline!... Saygılarımla.

Murtaza KARAÇANTA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.