1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kırat Şahlanıyor
Kırat Şahlanıyor

Kırat Şahlanıyor

Demokrat Parti Kars İl Başkanı Turgut Oran : “Kırat Yeni Süvarisi Namık Kemal Zeybek İle Şahlanacak”

A+A-

Demokrat Parti Kars İl Başkanı Turgut Oran, geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan kongrede genel başkanlık yarışını kazanan yeni lider Namık Kemal Zeybek ile Kırat’ın yeniden şahlanacağını ve önümüzdeki genel seçimlerde iktidarın en büyük alternatifinin, Demokrat Parti olduğunu belirtti.

Ankara Atatürk Spor Salonu'nda yapılan Demokrat Parti 10. Olağan Büyük Kongresi'nde; Genel İdare Kurulu, Yüksek Haysiyet Divanı ve Merkez Karar Kurulu üyeleri de seçildi.

Olağan büyük kongrede iktidara yürüyüşün başladığını kaydeden Oran, il ve ilçe başkanlıkları olarak genel seçimlere çok büyük bir heyecanla gireceklerini, genç ve dinamik kadroların AKP ye giden merkez sağ oylarını geri alacağını ve merkez sağ siyaseti hak ettiği yere taşıyacaklarını beyan etti.

Medyada kendilerine fazla yer verilmediğini de belirten Turgut Oran, milletvekili aday adaylığı için de çok fazla sayıda talep olduğunu ve aday adaylarının Karsımızın sorunlarını bilen, deneyimli, şaibesiz isimler olduğunu ve bu isimleri zamanı geldiğinde tüm kamuoyuyla paylaşacağını belirtti.

Ülke gündemini sanal ve içi boş meselelerden kurtarıp memleketimizin esas meselesi olan işsizlik, yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edecek kadroların DP çatısı altında bir araya geldiğini söyleyen Turgut Oran ayrıca iki haftadır sürekli dile getirilen “ ucube anıt” meselesi hakkında da şunları söyledi : Karsımızın heykel veya anıt diye bir problemi yoktur. Olay zaten yargıya intikal etmiştir. Bağımsız yargı da bu konuda gereken kararı verecektir. Karsımızın işsizlik az gelişmişlik ve yoksulluk gibi öncelikli problemleri dururken, maalesef suni gündemler yaratarak halkımıza asıl sorunlarını unutturmak ve kendini başarılıymış gibi göstermeye çalışan iktidarın oyunları artık tutmamaktadır.

Kadirşinas Kars halkı iktidara gereken cevabı önümüzdeki genel seçimlerde, sandıkta verecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.