1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. KAÜ’ye Ek Ödenek Müjdesi
KAÜ’ye Ek Ödenek Müjdesi

KAÜ’ye Ek Ödenek Müjdesi

Ak Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, üniversitemize gönderilen normal ödeneklerinin dışında, 5 milyon 105 bin Tl’lik ek ödenek çıkardılar.

A+A-

Ak Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, Kafkas Üniversitesi’ne bütün ödeneklerin Ak Parti hükümeti tarafından gönderildiğini ve hiç kimsenin üniversite ödenekleri üzerinden siyaset yapmamasını istedi.

 

Üniversitenin herhangi bir bütçesinin olmadığını, bütün ödeneklerin Ak Parti hükümeti tarafından gönderildiğini ifade eden milletvekilleri ; “Kafkas Üniversitemizi layık olduğu biçimde en ileri düzeylere ulaştırmak hedefimizdir. Bunun için de uğraşılarımız her zaman devam etmektedir ve edecektir, diye konuştular.

 

Üniversitemize gönderilen normal ödeneklerinin dışında Devlet Bakanımız sayın Cevdet Yılmaz’dan ek ödenek talep eden Ak Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven’in bu istekleri kabul edildi.

 

Milletvekilleri Karabayır ve Güven, Devlet Planlama Teşkilatı’ndan ek ödenek olarak : Kafkas Üniversitemizin Sağlık Hizmetleri için Tıp Fakültemize 3 milyon 605 bin TL. Kafkas Üniversitemizin Eğitim Kampus Alt Yapısı projesi için de 1 milyon 500 bin TL. Toplam 5 milyon 105 bin TL ek ödenek aktarımı yapıldığının müjdesini verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.