1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kars'ın 'Vekil' Milletvekili
Karsın Vekil Milletvekili

Kars'ın 'Vekil' Milletvekili

CHP seçimlerde oy alamadığı illere 'vekil' milletvekili atadı. Vekiller hem seçildikleri hem de atandıkları ilde çalışacak.

A+A-

CHP Bursa Milletvekili Kemal Ekinci de Kars’ın “vekil” milletvekili oldu.

CHP, seçimlerde milletvekili çıkaramayan 33 il'e "vekil milletvekili" atadı.

Milletvekilleri, kendi illerinin yanı sıra "vekil"liğine getirildiği illerin sorunlarıyla, vatandaşların istek ve şikayetleriyle de ilgilenecek ve sık sık bu illeri ziyaret edecek.

33 milletvekili ikişer ilden sorumlu olacak ve yaptığı çalışmalar hakkında genel merkeze de rapor sunacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, milletvekillerinin, vekil çıkarılamayan illerin de "vekil milletvekili" olmak için gönüllü davrandıklarını, her milletvekilinin vekillik yapacağı ili kendisinin belirlediğini söyledi. Hedeflerinin, gelecek seçimde milletvekili olmayan il bırakmamak olduğunu ifade eden Tekin şunları söyledi: Parti içerisinde yeni bir örgütlenmeye gidiyoruz. Geçmişte CHP saflarında yer alan insanların bugün başka partilerde olan çocuklarına da gideceğiz, partilerine dönmelerini isteyeceğiz. Seçimden seçime o ile, ilçeye gelen, oy isteyen parti olmaktan çıkacağız. Erzurum'un Horasan Ilçesi'ne tam 25 yıldır hiç gitmemişiz. Seçimden seçime gidilen yerde size oy verirler mi? Yeni teşkilatlanmamızda vatandaşın düğününde de olacağız, cenazesinde de olacağız. Birbirini sevmeyen CHP'li imajını da mutlaka yıkacağız. Seçmene güven, partide disiplin olacak. Olağanüstü kurultaylar dönemi de kapanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.