1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bitmeyen Yol Çileden Çıkarıyor
Bitmeyen Yol Çileden Çıkarıyor

Bitmeyen Yol Çileden Çıkarıyor

Kars ile Erzurum arasında yaklaşık 3 yıldır devam eden bölünmüş yol çalışmalarının bitirilememesine şoförler tepki gösteriyor.

A+A-

Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü tarafından 3 yıl önce yapımına başlanan Kars ve Erzurum bölünmüş yol yapımının yavaş ilerlediğini belirten şoförler duruma tepkili. Bölgede, tek şeritte yol alan araçlar kazalara davetiye çıkarırken, oluşan aşırı toz görüş mesafesini ise düşürüyor.

Karslılar, yakın zamanda bölgeyi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan, yol üzerindeki köylere alt geçit sözü veren ve çalışmaların bu yıl bitirileceğini vurgulayan eski Ulaştırma Bakanı Habib Soluk´un sözünün takipçisi olmasını istiyor.

Kars ile Erzurum arasında taşımacılık yapan şoförlerden Vedat Karataş, yıllardır bu yollarda çalıştığını belirterek, "Milli servetimiz bu bozuk yollarda kayboluyor. Araçlarımıza sıklıkla bakım yaptırıyoruz, altından kalkamıyoruz. Daha önemlisi yolda kaza riski çok yüksek. Duble yolla bu oran minimum seviyelere inecek. Bir an önce çalışmalara hız verilmesini istiyoruz." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.