1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İYİ Parti Merkez İlçe kongresi başladı
İYİ Parti Merkez İlçe kongresi başladı

İYİ Parti Merkez İlçe kongresi başladı

İYİ Parti Kars Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi başladı.

A+A-

İYİ Parti Kars Merkez İlçe. 2. Olağan Kongresi parti binasında başladı. Kongrede mevcut başkan Şenol Beyhanlı ile Teymen Er yarışıyor.

Kongrenin Divan Başkanlığını Sebahattin Kaçar üstlenirken, Yusufcan Er tarafından İdlib’de hain saldırıda şehit olan 36 Mehmetçiğimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Kars Merkez İlçe Başkanı ve kongrede yeniden aday olan Şenol Beyhanlı, “Memlekete hizmet amacıyla çıktığımız bu yolda, kurucu merkez ilçe başkanı sıfatının vermiş olduğu güç ve gururla yeni dönemde de adaylığımı takdirlerinize sunuyorum. Bugüne kadar geçirdiğimiz iki seçim sürecinde de partimin ilkeleri doğrultusunda görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Seçildiğim takdirde de üzerime düşen görevimi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim. Seçim sonucu ne olursa olsun, partimizin neferi olmaya devam edeceğimi beyan ediyor, diğer başkan adayı Teymen beye de başarılar diliyorum.” dedi.

Teymen Er ise kazananın her zaman İYİ Parti olacağını vurgulayarak, seçimin hayırlı olmasını temenni etti.

341 delegenin oy kullanmaya başladığı İYİ Parti Kars Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi’nin sonucu saat 17.00’den sonra belli olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.