1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mehmet Âkif Ersoy’un torunu Kars’a geliyor
Mehmet Âkif Ersoy’un torunu Kars’a geliyor

Mehmet Âkif Ersoy’un torunu Kars’a geliyor

Mehmet Akif Ersoy’un Ailesi adına torunu Selma Ersoy Argon Kars'a geliyor.

A+A-

Milli Mücadelenin 100. yılı ve İstiklal Marşımızın Kabulünün 99. yılı münasebeti ile Mehmet Âkif Ersoy’u Anma Etkinliği kapsamında Türk Ocakları Kars Şubesi Başkanlığının organizasyonu ve Kafkas Üniversitesi Rektörlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi planlanan ve konuşmacı olarak Mehmet Akif Ersoy’un Ailesi adına torunu Selma Ersoy Argon ve Sebilürreşad Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Bayhan, “MEDENİYETİMİZİN TARİHİ SESİ: DEDEM MEHMET ÂKİF ERSOY” başlıklı panele katılmak üzere Kars’a geliyor.

Selma Ersoy Argon, İstiklal ruhunu ateşleyen dedesi Mehmet Âkif Ersoy’u sınır boylarında Asım’ın nesline anlatacak.

Dün olduğundan daha çok bugün Mehmet Âkif Ersoy’un tarihi sesine ihtiyacımız olduğunu vurgulayan Türk Ocakları Kars Şubesi Başkanı Doç. Dr. Mitat Durmuş; tüm Kars halkı ile Asım’ın Nesli olan lise ve dengi okullar ve üniversite öğrencileri ile öğretim üyelerini etkinliğe davet etti.

Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kongre ve Kültür Merkezinde 03 Mart 2020 tarihinde saat 14.00’da başlayacak olan etkinlik sonunda Selma Ersoy Argon, dedesine ilişkin bilinmeyen pek çok konuya açıklık getirdiği “Dedem Mehmet Âkif Zorluklarla Geçen Bir Ömrün Saklı Kalmış Hikâyesi” adlı kitabını da katılımcılar için imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirecek.

1-mehmet-akifi-torunu-anlatiyor-03.03.2020.jpgthumbnail_2-mehmet-akifi-torunu-anlatiyor-03.03.2020.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.