1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba : " Partimizin Yükselişinden Rahatsız Olanlar Var, Bu Yükselişi Durduramayacaklar"
İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba : " Partimizin Yükselişinden Rahatsız Olanlar Var, Bu Yükselişi Durduramayacaklar"

İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba : " Partimizin Yükselişinden Rahatsız Olanlar Var, Bu Yükselişi Durduramayacaklar"

İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.

A+A-

İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, son zamanlarda partimizin yükselişini hazmedemeyen bazı çevreler partimiz aleyhinde kara propagandaya başlamışlardır,diyerek şunları belirtti :

“Sarıkamış Şehitleri’ni anma programına rahatsızlığım nedeniyle katılamadığımı istismar ederek İYİ Parti’yi  HDP ile yanyana koyarak partimizi terörle ilişkilendirilir bir pozisyonda gösterme gayreti içine girmişlerdir. Halbuki partimizin her türlü terör örgütlerine karşı duruşu tüm kamuoyu tarafından net olarak bilinmektedir. İYİ Parti kurulduğu günden beri bu tür iftiralara uğramış, her seferinde bu tür iftira atanları müfteri durumuna düşürmüştür.

Ayrıca bir yerel gazete İYİ Partide istifa depremi manşetiyle, 15.11.2021  Tarihinde partimizden istifa edip, başka bir partinin ilçe başkanı olan bir arkadaşımızın istifasını yeni bir habermiş gibi manşete çekerek kendince gazetecilik yaptığını sanmaktadır. Kağızman ilçesinin üye sayısı son bir ayda iki katına çıkmıştır. Bütün yasal haklarımız saklı kalmak üzere kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.