1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İYİ Parti Kars Belediye Başkan adayı Settar Kaya : “Kars Belediyesine Talibiz”
İYİ Parti Kars Belediye Başkan adayı Settar Kaya : “Kars Belediyesine Talibiz”

İYİ Parti Kars Belediye Başkan adayı Settar Kaya : “Kars Belediyesine Talibiz”

İYİ Parti Kars Belediye Başkan adayı Settar Kaya, Kars Belediyesi'ne neden talip olduklarını yazdı...

A+A-

Adayların belirlenmesi süreci bugün tamamlandı. CHP Sayın Taner Toraman'ı, DSP Sayın Naif Alibeyoğlunu aday gösterdi. Umarım bu seçimler Kars için bir dönüm noktası olur. Irkların, ideolojilerin yarışı olmaktan çıkar. Kars'ı bir marka kent, bir dünya kenti yapmanın yarışına dönüşür.

Kars Belediyesi’ni geleneksel anlayışla yönetebileceğini sananlar yanılıyorlar. Kars'ın çözülememiş, dağ gibi birikmiş sorunları vardı. Son yıllarda mevcudun üstüne yenileri eklendi ve içinden çıkılmaz bir hal aldı. Üstelik halkın malı olan belediyenin kaynakları talan edildi. Yeni yönetimi zorlu bir süreç bekliyor. Belediye yönetimine çeki düzen vermek, verimli işleyen bir yönetim kurmak, belediye bütçesini denetim altına almak, belediyeyi yağma edenleri bertaraf etmek, kentin sorunlarını kısa, orta ve uzun vadeye yayarak çözmek, Kars'ın makus talihini yenmek, Kars'ı yaşanabilir kentler arasına sokmak, belediye yönetimi ile genel yönetim ve STK'lar arasında ahenkli çalışma sitemini kurarak İYİ yönetişimi hayata geçirmek, Kars'ı sadece insanların değil, bitkilerin ve hayvanlarında sağlıklı yaşayabildiği güzel bir kent haline getirmek olmalıdır. Bunu adaylar değil, verecekleri objektif kararla hemşehrilerimiz başaracak.

Kars'ı geçmişte olduğu gibi Atatürkçülüğün, Cumhuriyetçiliğin ve Milliyetçiliğin bütün samimiyeti ve saflığıyla yaşandığı bir kente yeniden dönüştürmek sizlerin elinde. Sığ düşüncelere, basit hesaplara düşmemeliyiz. Düşürmek isteyenlere karşı uyanık olmalıyız. Kars belediyesi bir hizmet kurumudur. O makamı kötü emellerini gerçekleştirmek için bir sıçrama tahtası, fethedilerek mesaj verilecek bir kale olarak görenlere asla izin vermeyeceğiz. Seçim dönemini kırmadan, dökmeden, incitmeden, kutuplaştırmadan kentimiz için hangi güzel işleri planladığımızı, ne gibi hazırlıklar yaptığımızı anlatarak geçirelim. Biz İYİ parti olarak bu düşüncelerle Kars belediyesine talibiz. Diğer partilerimize ve değerli adaylarına başarılar diliyorum. Seçimin hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

b551d62d-e726-4d77-8a40-ce34099c9788-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.