1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İstifa Haberi Manipülasyon, CHP Kars'ta En İddialı Parti
İstifa Haberi Manipülasyon, CHP Kars'ta En İddialı Parti

İstifa Haberi Manipülasyon, CHP Kars'ta En İddialı Parti

Cumhuriyet Halk Partisi, 2019 yerel seçimlerinde Kars’ta en iddialı parti.

A+A-

Kars’ta çeşitli basın yayın organlarında yer alan “CHP’de İstifa Depremi” başlıklı haberle ilgili CHP yöneticilerinden açıklama geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kars’ta belediyeyi kazanacağını, bu gören şer odaklarının ise CHP’yi karalama yoluna giderek, çeşitli manipülasyon peşinde oldukları ifade edildi.

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman’ın, bugüne kadar Kars’ta yaşamış, Karslıların iyi kötü gününde yanında olmuş, şehrin bütün sorun ve sıkıntılarını bilen, güçlü, dinamik, şaibesiz bir kişi olması, parti içi demokrasiye, adalet ve hukuka önem vermesi, birilerini rahatsız etmiştir, denildi.

Son olarak gündeme gelen Ali Yoldaş isimli şahsın istifasıyla ilgili olarak, kendisinin Belediye Meclis Üyesi olmak istediği, “parti yönetimi ve yetkili organların değerlendireceği” cevabından sonra istifa ettiği görülmüştür. Resmi beyanı da bu yöndedir. CHP kişilerin üzerinde kurumsal bir partidir. Kars’a sevdalı, Kars için çözümler üretecek ve elini değil yüreğini taşın altına koyacak insanlarla 1 Nisan sabahı, Taner Toraman başkanlığında, Kars Belediyesi’nde Bismillah denilerek, Kars’ın makus talihini değiştirecektir, denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.