1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cavit Tebrizli: "Tuncay Mutluer için Buradayım"
Cavit Tebrizli: "Tuncay Mutluer için Buradayım"

Cavit Tebrizli: "Tuncay Mutluer için Buradayım"

Azeri sanatçı Cavit Tebrizli, 31 martta yapılacak olan yerel seçim için Kars halkına önemli bir çağrıda bulundu.

A+A-

Azeri sanatçı Cavit Tebrizli, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim için Kars halkına önemli bir çağrıda bulundu.

Vatan Partisi Kars Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Azeri Halk Müziği sanatçısı Cavit Tebrizli, seçim bürosunda konuştu.

Tebrizli, "Kars’ta bulunmanızın asıl nedeni nedir?" sorusuna, "Kars ve Kars halkı ile o kadar iç içeyim ki bunu anlatmak mümkün değil. Yani Kars benim ikinci Tebriz’im aslında. Birde şunu çok iyi biliyorum. Ben Kars’ı ve Kars halkını sevdiğim kadar onlarda beni sever. Benim sırtımı yaslayacağım bir Türkiye Cumhuriyeti vardır bir de Kars halkı vardır. Bizim yakın gördüğümüz kişilere karşı söylediğimiz bir söz vardır. “Olsun o da bizim emmioğludur. Benim için Kars halkı emmioğlu değil gardaştır."

Tuncay Mutluer için Burdayım

"Seçimler için hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ben Sayın Tuncay Mutluer Başkanım için buradayım. Ben Tuncay Başkanımı çok eskiden beri biliyorum. 1994-99 dönemindeki başkanlığında çok başarılı bir başkanlık yaptı. Çok büyük ve çok güzel işler yaptı Kars için. Şimdi de belediye başkanlığına adaylığını koyduğunu söyledi ve hiç tereddütsüz kalktım geldim. Çünkü geçmiş hizmetlerini çok iyi biliyorum, nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu da çok iyi biliyorum. Çok fedakar ve hizmet etmeyi çok seven bir abimizdir bizim Tuncay Mutluer."

Tebrizli, "Kars halkına bir çağrınız var mı?" sorusuna, "Her Karslının muhakkak bir fikri, bir düşüncesi vardır. Benim fikrimi soruyorsanız Tuncay Başkandan yanadır. Çünkü Tuncay Başkan normal yaşantısında da Başkanlık yaptığı dönemde de hiçbir ayrım gözetmeden hizmet etmiştir. Bunu Kars halkı çok iyi bilir. Yok şu Terekemedir, yok kara kalpaklıdır, yok Azeri’dir, Kürt’tür, Türk’tür, alevidir, sunnidir, yok bilmem nedir, Tuncay Mutluer bunlara bakmaz. Tuncay Mutluer’in tek bir hedefi vardır oda Kars’a ve Kars halkına hizmet etmek."

Türk Halkına Çağrı

"Türk halkına şunu söylüyorum. Bu seçimlerde Türk halkı önce vicdanını kullansın, sonra da oyunu kullansın. Hiçbir şey için kimseye taviz vermesin. Önce bir baksın, kim dürüst ise kim bu vatana, bu millete hizmet için yola çıkmış ise gitsin oyunu ona versin diyorum." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.