1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İlhan Aküzüm : “Gönlüm Kars’ın Kazanmasından Yana”
İlhan Aküzüm : “Gönlüm Kars’ın Kazanmasından Yana”

İlhan Aküzüm : “Gönlüm Kars’ın Kazanmasından Yana”

​​​​​​​Devlet Eski Bakanı İlhan Aküzüm, yerel seçimler ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Şuan için desteklediğim bir aday adayı yok, adaylar netleşsin, Kars’ın kazanmasından yana tavır alacağız, dedi.

A+A-

1983-2003 yılları arası 17. - 18. - 20 ve 21. dönem Anavatan Partisi’nden Kars Milletvekili ve bir dönem Ankara Milletvekili, Turgut Özal ve Yıldırım Akbulut’un başbakanlığındaki hükümetlerde Turizm Bakanı, Mesut Yılmaz başbakanlığındaki hükümette ise Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olan İlhan Aküzüm, gazetemize gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerin ülkemize, milletimize ve özelde Kars halkına hayırlara vesile olmasını temenni eden İlhan Aküzüm, yüreği Kars için çarpan bütün aday ve aday adaylarına başarılar diledi.

Kars’ın gelişmesi ve kalkınması noktasında ; elim değil her zaman bütün vücudum taşın altında olmuştur, diyen Aküzüm : “bütün aday adaylarına başarılar diliyorum, hepsine eşit mesafede olduğumu açık yüreklilikle ifade etmek isterim. Kars’taki bütün siyasi partilerin adaylarının açıklanmasıyla birlikte, Kars için hayırlısı neyse, ortak akıl neyi işaret ediyorsa, her zaman olduğu gibi yine hemşehrilerimin yanında olacağım ; şuan için herhangi bir aday adayını desteklediğim bilgisi doğru değildir. Bu vesile ile de bütün hemşehrilerime saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.